Roskilde v Virum-Sorgenfri

Roskilde Bordtennis v Virum-Sorgenfri
Virum stillede med Martin Bremer og Lars Hauth i 1. kryds, Henrik Vendelbo og David Hindersson i 2. kryds.

Roskildes hold bestod af Allan Bentsen og He Ke Yi(Hasse) i 1. kryds, Christian Larsen(Bønne) og Casper Gammelmark i 2. kryds.

De to første kampe blev spillet af Roskildes normale 1. kryds, Bønne havde til aftenens kamp byttet med Hasse, Allan mod Lars og Bønne mod David, de forventede to sejre kom i hus med 2 gange 3-0.

Stillingen: 2-0

Derefter var det Hasse mod Martin og Casper mod Henrik, de to kampe var noget helt andet, begge kampe blev afgjort i 5 sæt, Hasse vandt med 11-7 i det afgørende efter en meget velspillet kamp med mange gode dueller og Casper tabte med 10-12 i afgørende sæt, efter at have ført med 10-6. Casper spillede en af hans bedste kampe i år, så det var bare ærgerligt at det ikke blev til sejr.

Stillingen: 3-1

Så var det op til 1. kryds at afgøre kampen, Allan mødte Martin i en kamp som Allan vandt med 3-1, efter at Martin havde vundet 1. sæt. Og på det andet bord vandt Hasse med 3-1 over Lars, i en kamp hvor Lars havde flere sætbolde i 4. sæt, til et afgørende sæt, men Hasse vandt til sidst.

Slutresultat: 5- 1 til Roskilde.

Der var over 100 tilskuere i Roskilde til aftenens kamp, heriblandt rigtig mange af klubbens ungdomsspillere.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Roskilde BAS
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk