Roskilde vandt topopgør

Mandag aften var der endnu en LIVE kamp fra KanalSport, og denne gang var det i Idrætshuset på Østerbro. KBTK tog imod Roskilde, og allerede inden kampen stod det klart, at KBTK ville få det svært. Daniel Kosiba stillede ikke til start pga. en skade, og da Roskilde samtidig stillede med både Fan Gao og spanske Jesus Cantero, så var det der tegnede til en lige kamp blevet noget mere “ulige”.

Allerede efter første kamp blev det omend endnu mere op ad bakke for KBTK. Omar Assar tabte tæt 2-3 til Allan Bentsen på trods af en 2-0 føring, og da Jesus Cantero forholdsvist ubesværet besejrede 13-årige Anders Lind på bordet ved siden af, så var det 2-0 til Roskilde.

Kinesiske Fan Gao og Ruben Jensen spillede en ganske tæt kamp, og KBTKs juniorlandsholdsspiller havde flere muligheder i både 2. og 3. sæt, men da de ikke blev omsat til sætsejr, så kunne Gao lukke kampen til 3-0. Finn Tugwell havde samtidig fuldstændig styr på Tobias Lau, og selv om Tobias fik kæmpet sig flot tilbage i 3. sæt, så var Tugwell på dagen klart den stærkeste, og 4-0 til Roskilde ved pausen.

Efter pausen formåede Omar at besejre Tugwell i en rodet kamp, men Allan havde på dagen ikke de store problemer med Tobias, så slutresultatet på 5-1 kunne der ikke sættes en finger ved. Roskilde er nu alene i spidsen for STIGAdivisionen.

Husk at du kan gense kampene fra KanalSport. Inden længe vil topkampen fra igår være at finde her.

Næste mandag er der endnu en TV-kamp, og her er det Næstved som tager imod OB. Hele KanalSport kampprogrammet kan ses her.

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk