Så er det her:

Så er det foreløbige spilleprogram for DT 2009/10 klar.

Jeg har, ligesom de forrige år, gjort hvad jeg kunne for at opfylde jeres ønsker samtidig med at kabalen jo skulle gå op i sidste ende.
Udover denne skrivelse er vedhæftet et Excel regneark, med et ark pr. række.

Er der noget der er helt umuligt hører jeg selvfølgelig fra jer og så må vi se om vi kan løse det.

Jeg skal dog selvfølgelig gøre jer opmærksomme på at programmet også er lagt ud fra jeres modstanderes halmuligheder m.v. og kan derfor ikke garantere at alle ønsker om ændringer kan opfyldes.

Ønsker om ændringer skal være sekretariatet i hænde senest søndag den 9. august. Grundet sommerferien er vi nødt til at have denne lidt lange svarfrist, så vi er sikre på at alle klubber når at få mulighed for at komme med evt. indsigelser inden programmet er endeligt.

I er velkomne til at aftale ændringer med jeres modstandere, hvis I har mulighed for dette og så give mig besked om aftalte ændringer.

Der er nogle rækker hvor jeg har været nødt til at tage en ekstra dato eller to i brug for nogle klubbers vedkommende, da kabalen ellers ikke kunne gå op. Jeg håber dette kan lade sig gøre de steder hvor det har været nødvendigt.

I uge 33 vil jeg se på evt. ændringer, således at DT-programmet er endeligt i løbet af uge 34.

Husk klubskiftefristen er den 31. juli. Allerede modtagne klubskifter vil blive behandlet og fremgå af infosport i løbet af uge 28/29 og de resterende vil komme på infosport i uge 33 (grundet ferie)

I ønskes alle en god sommer og tak for samarbejdet i den forgangne sæson.

Det foreløbige spilleprogram for DT 2009/10 kan ses under Danmarksturneringen

Forfatter: Gitte Hvid
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk