Så starter…

DBTU lilleDBTU lilleDBTU lilleDBTU lille
Logo StigaLogo StigaLogo StigaLogo Stiga

På lørdag starter STIGAdivisionen 2013/14. Sidste år var det Roskilde Bordtennis og Københavns BTK der dominerede, men bliver det sådan i år? 

Sæsonen åbner lørdag d. 31/8 med kampen mellem Københavns BTK og KVIK Næstved. 
 

De 8 hold:

Virum: Mikkel Hindersson, Istvan Moldovan, Victor Frederiksson, Henrik Vendelbo og David Hindersson.

OB Bordtennis: Andy Perreira, Morten Hyrup, Rasmus Klein og Anders Holm.

Team Nørreå: Erik Åhman, Tobias Lau, Nichlas Middelhede og Alexander Schou.

Vedbæk BTK: Christian Kongsgaard, Martin Monrad, Morten Knudsen og Mie Skov.

Københavns BTK: Daniel Kosiba, Huang Hu You, Ruben Jensen, Jakob Hansen og Marc Kynde.

Roskilde Bordtennis: Yujia Zhai, Allan Bentsen, Finn Tugwell, Claus Schou og Casper Gammelmark.

Brønshøj Bordtennis: Espen Rønneberg, Jesper Hedlund, Jakob Asmussen, Martin Lovén.

KVIK Næstved: Henrik Johansson, Martin Cederlöf, Eric Berner, Andreas Engblom.

Spillende sportschef for Roskilde Bordtennis, Allan Bentsen, om forventningerne til den nye sæson:

Det bliver spændende med det nye 3-mandssystem. Vi har i Roskilde bakket op om initiativet, og jeg tror det kommer til at give nogle spændende og intense kampe – både for tilskuerne og for Tv-seerne. Er lidt spændt på hvordan det bliver når man skal spille alle kampe uanset hvad, men tror kun det er positivt.

Vi har til den nye sæson fået tilknyttet en kineser. Vi måtte desværre sige farvel til Jesus Cantero, som fik et tilbud fra sin spanske hjemklub som han ikke kunne sige nej til. Via Hasse fik vi kontakt til denne 19-årige Zhai, som hele sommeren har spillet holdturnering i den næstbedste kinesiske række (Samme række som Guo Kai spillede i). Yujia Zhai skal bo i Danmark og træne både i Roskilde og Slagelse, og vi glæder os meget til han kommer.

Vi spiller også ETTU-cup i år, og det bliver uden kineseren. Claus Schou skal ind og have en masse værdifulde kampe på højeste europæisk niveau, og så må vi se hvor langt det rækker. I år starter vi i 1. gruppespil modsat de sidste par år, hvor vi enten er startet i cup-kampene eller i 2. gruppespil.

Casper Gammelmark og Andreas Dilling fuldender truppen, og de vil undervejs også få mulighed for at spille med i STIGA divisionen såvel som ETTU-cupen.

Målet for Roskilde Bordtennis er at vinde STIGAdivisionen! København med Kosiba og Huang er også rigtig gode, og hvis Mikkel (Hindersson) rammer topformen, så kan Virum blive rigtig svære at have med at gøre.

Ellers bliver det en rigtig spændende sæson for Roskilde Bordtennis på mange områder. Vi har netop fået indviet vores nye hal med plads til 16 borde, og det er jeg sikker på vil give et enormt boost til Roskilde Bordtennis og omegn. Vi starter SFO-arrangementer op og vil generelt gøre hvad vi kan for at tiltrække nye spillere til klubben. Med undtagelse af enkelte arrangementer, så råder vi over hallen hver dag fra kl. 15-23, så vi har alle muligheder for at bygge noget rigtigt spændende op.

Af andre nye ting har vi fået Mads Skovsen ind som cheftræner. Han skal erstatte Hasse, som er blevet privat træner for Claus Schou. Mads skal have seniortræningen alene, og så skal han, Gammelmark og jeg i fællesskab sikre, at vores ungdom elitetræning bliver så kvalificeret og god som muligt. Mads har i de sidste par år været inde over Århus BTK og har tidligere været tilknyttet Roskilde, så vi glade og spændte på at byde ham velkommen igen.

Under STIGAdivisionen findes der link til klubbernes hjemmesider og Facebookgrupper.

Kampoversigt, topliste m.m. findes på Bordtennisportalen.

Sidste sæsons danske mestre fra Roskilde Bordtennis.
Rød linje

 

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk