Sæsonens første GP-vindere

Brønshøj Bordtennis og København BTK sørgede i weekenden for, at DBTU’s Grand Prix serie kom godt i gang, da de to københavnerklubber for sjette gang afviklede Copenhagen Table Tennis International i Valby Hallen. Stævnet havde i år deltagelse af mere end 300 deltagere fra omkring 60 danske og internationale klubber.

De to arrangørklubber kunne glæde sig over, at stævnet blev afviklet med god sportsånd og fairplay, og at tidsplanen bortset fra en enkelt række eller to blev fulgt. Der var også stor tilfredshed med den store opbakning fra særligt medlemmer og forældre fra Københavns BTK ved opstillingen og nedtagningen af borde, ligesom arrangørklubberne også gerne vil rette en tak til Frederiksberg BTK og overdommerne, som også gav en hånd med.

Der var mange flotte præstationer i løbet af weekenden. Resultaterne kan ses på bordtennisportalen. Nedenfor kan man se vinderne i de 10 Grand Prix-rækker, som blev vundet af ni forskellige spillere fra ni forskellige klubber.

Sofie Egeholt Bang fra Københavns BTK blev weekendens eneste dobbelte Grand Prix-vinder, da hun vandt både Dame Junior Elite og Dame U21 Elite. I begge rækker blev guldet sikret efter finalesejr over en anden tidligere spiller fra Ballerup, Sophie Walløe fra Brønshøj Bordtennis.

I begge senior eliterækker var det de topseedede, som løb med sejren. I herrerækken vandt Wang Dianyang fra Österlens BTK i Sverige over Allan Bentsen fra Roskilde, mens Mie Skov fra Brønshøj trods nede med 0-2 i sæt besejrede den tre-dobbelte danske seniormester fra 2014 Pernille Agerholm fra Rønde.

– Dame Senior Elite: Mie Skov, Brønshøj
– Herre Senior Elite: Wang Dianyang, Österlens BTK (Sverige)

Stævnepokalen blev vundet af Hillerød GI, der vandt pokalen med 1 point foran sidste års pokalvindere fra Københavns BTK.

William-og-Alexander-med-Vandrepokalen-Cph-GP-2014-kopi

HGI Sportchef Jesper Møller sammen med William og Alexander fra klubben der i år sikrede sig stævnepokalen, som i sidste sæson blev vundet af Københavns BTK og i 2009-2012 af Brønshøj Bordtennis.

Forfatter: Lars Eckeroth
Kontaktperson tlf.: 25 59 66 90
Kontaktperson e-mail: larseckeroth@gmail.com