Same procedure

Same procedure som sidste år . Det blev resultaterne af kvartfinalerne i herre single ved DM i bordtennis i Ringe på Fyn . Det er de samme fire spillere der mødes i semifinalerne som sidste år.

Søndag formiddag mødes Finn Tugwell, Roskilde og Martin Monrad, Vedbæk og i den anden semifinale er det Allan Bentsen, Roskilde, der møder Christian Kongsgaard, Vedbæk.

Kvartfinalerne var dog ikke uden dramatik. Finn Tugwell- regerende mester førte 3-0 og 8-5 i fjerde sæt mod Kasper Sternberg , Vedbæk , men Sternberg fik udlignet til 3-3.

I afgørende syvende sæt førte Tugwell 5-0, men Sternberg fik udlignet til 6-6 og Tugwell fik frataget point , da han ikke var tilfreds med dommerne.

Det blev 7-9 og 9-9, men Sternberg missede to servereturer og den regerende mester Finn Tugwell er i igen i semifinalen for 14. år i træk efter 11-9.

Christian Kongsgaard, Vedbæk vandt en meget tæt kamp over Morten Hyrup Rasmussen, OB med 4-2. Morten Hyrup havde en enkelt sætbold i sjette sæt ved 10-9.

Allan Bentsen, Roskilde vandt let 4-0 over Mikkel Hindersson, Albertslund og Martin Monrad, Vedbæk vandt ligeledes 4-0 over Morten Knudsen, Vedbæk, men det var med mindst mulig margin i tre af fire sæt.

Kvartfinaler
Finn Peder Tugwell-Kasper Sternberg Sjelle 4, 7, 7, -9, -7, -8, 9
Martin Monrad-Morten Holm Knudsen 9, 11, 5, 11
Christian T. Kongsgaard-Morten Hyrup Rasmussen 8, -5, 4, -8, 10, 10
Allan Bentsen-Mikkel Hindersson 3, 1, 4, 5

I dame single vandt Izabel Nørlem, København der var seedet 5-8 over den 3-4 seedede Pernille Søndergaard, Nørreå med 4-3 i sæt.

Mie Skov, Roskilde vandt 4-0 over Stefanie Christensen, Rønde, Sidste års finalist Sabine Borre Larsen, Helsingør vandt 4-1 over Mie Jakobsen, Århus og Pernille Agerholm, Rønde vandt 4-1 over veteranen Susanne Pedersen, Frem Sakskøbing.

Kvartfinale
Mie Skov-Stefanie H. Christensen 2, 8, 7, 7
Sabine Borre Larsen-Mie Binnerup Jacobsen 8, 10, -8, 6, 8
Izabell Nørlem-Pernille Pødenphant Søndergaard 7, 8, -7, 7, -10, -9, 5
Pernille Agerholm-Susanne Pedersen 7, -14, 6, 9, 6

I herre double skete en mindre overraskelse, da Kim Høgsberg og Morten Knudsen, Vedbæk, der var seedet 3-4 tabte til de unge Tobias Lau og Morten Hyrup Rasmussen, Århus /OB med 3-1 i sæt.

De unge Alexander Schou Jørgensen og Nicklas Middelhede er ligeledes overraskende i semifinalen. I kvartfinalen var de bagud 2-0 i sæt og 10-6 i tredje sæt men overlevde de fire matchbolde i tredje sæt og overlevede to matchbolde i fjerde sæt.

Herre double – semifinaler
Allan Bentsen/Finn Tugwell, Roskilde-Martin Monrad/Christian Kongsgaard, Vedbæk
Kasper Sternberg/Jonathan Groth, Vedbæk/Køge Bugt-Nicklas Middelhede, Nørreå/Alexander Schou Jørgensen, Århus

Dame double – semifinaler
Pernille Agerholm/Pernille Søndergaard, Rønde, Nørreå-Pia Hansen/Merete Hall Juel, Virum
Mie Jakobsen/Izabel Nørlem, Århus/København-Sabine Borre Larsen/Susanne Pedersen, Helsingør/Frem Sakskøbing

Mixed double – finale
Mie Skov/Allan Bentsen, Roskilde-Pernille Agerholm, Rønde /Morten Hyrup Rasmussen, OB

– læs mere om årets danske seniormesterskaber under Danske Mesterskaber

DM FOR SENIOR 2010

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk