SD-slutspillet indledes

15/2 | SD-slutspillet indledes
Slutspillet i STIGA Divisionen indledes tirsdag, hvor de første kvartfinalekampe spilles – OB tager hjemme i Odense imod Vedbæk, mens der i København er lokalopgør mellem KBTK og Vestegnen.

Vedbæks oprykkere, der som nr. 3 i grundspillet er det højstrangerede hold i kvartfinalerne, havde førstevælgerretten, og valgte OB – måske fordi nordsjællænderne vandt begge grundspilskampe mod fynboerne, der blev besejret med 5-4, hhv. 5-1 indenfor få uger i november og december.

Vedbæk stiller med et halvt dansk landshold, men om det potentielle landsholdsførsteparkryds er nok mod de homogene fynboere, med en i form værende Morten Hyrup i spidsen, må tiden vise – qua grundspilsslutplaceringen + muligheden for en ekstra hjemmekamp, er Vedbæk naturlig favorit.

Forventede holdopstillinger
OB
Morten Hyrup
Andy Pereira
Rasmus Klein-Døssing
Mikael Mattiasson
Vedbæk
Martin Monrad
Christian Kongsgaard
Jimmy Ojakangas
Morten Knudsen

I den anden kvartfinale er endnu en oprykker med i kampen om semifinalepladserne – Vestegnen skal de få kilometer østpå til København, hvor KBTK venter i den første kvartfinalekamp.

De to klubbers indbyrdes møde gav to udesejre: 2-5 hos Vestegnen i efteråret, og 3-5 hos København for knap fire uger siden – med Vestegnens generelle formkurve pegende væsentligt mere opad end københavnernes er oprykkerne favoritter, men helt ligetil bliver det ikke.

Begge hold møder med en stærk kineser på toppen – Fan Gao fra Vestegnen og Li Moding fra København var træningskammerater i hjemlandet, og måske vil deres indbyrdes opgør afgøre udfaldet af kvartfinalerne.

Forventede holdopstillinger
København
Li Moding
Robert Eriksson
Anders Holm
Jimmie Karlsson
Vestegnen
Fan Gao
Martin Bremer
Mattias Andersson
David Hindersson

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse alle nyheder og se statistik fra indeværende sæson – på DR Min Sport kan man endvidere læse mere om STIGA Divisionen…

DR MIN SPORT

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk