Se DM kampene

Hvis du er til hockey, bordtennis, klatring, svømning og orienteringsløb, skal du klikke dig ind på DR.dk i løbet af marts. Her vises store begivenheder fra idrætsgrenene – og det er endda live.
I 2011 indgik Idrættens Medieudvalg, som består af DIF-, Team Danmark- og specialforbundsrepræsentanter, og DR et samarbejde om live-streaming fra større danske idrætsbegivenheder. Det betød, at danskerne blandt andet kunne se live-billeder fra gymnastik, tennis og billard på DR.dk i efteråret 2011.

”Vi er meget glade for samarbejdet med DR, som giver sportsentusiaster mulighed for at se begivenheder, der ellers ikke ville finde vej til skærmen. Nu kan man fx se live-transmissioner fra mindre idrætsgrene som hockey, billard og klatring på DR.dk. Det kan man ikke se andre steder,” siger Steen Dahl Pedersen, der er kommunikationschef i DIF og medlem af Idrættens Medieudvalg.

Forårets live-sæson på DR.dk skydes i gang i den kommende weekend. Første gang er 3. marts, hvor der streames fra DM i hockey i Lyngby Hallen. Og dagen efter gælder det DM-finalerne i bordtennis i Odense. Set up’et er tre mobile kameraer, en kommentator og en ekspertkommentator. Og så er det ellers bare at lade live-billederne tale.

Senere på foråret går turen videre til NM i klatring, DM i orienteringsløb og Danish Open i svømning.

”Det bliver en hektisk måned, som vi ser meget frem til. Vi havde gode besøgstal til live-streamingerne i efteråret, så vi har også en del forventninger til de kommende ugers begivenheder. Men der venter også nye udfordringer,” siger Marco de los Reyes, redaktør på DR Sporten.

Program for marts:

3. marts: DM-slutspil i hockey
4. marts: DM i bordtennis
11. marts: Nordiske mesterskaber i klatring
22., 23., 24. og 25. marts: Danish Open i svømning
31. marts: DM i sprint, orienteringsløb

Det er muligt at se søndagens kampe fra kl. 12.15 ved at klikke her

Forfatter: Sarah Thomsen
Kontaktperson tlf.: 26 84 77 82
Kontaktperson e-mail: sarah.thomsen@dbtu.dk