Sejr og nederlag i Pingisligan

Mandag aften spillede de to danskerklubber i Pingisligan – Eslöv vandt, of fastholdt topplaceringen i rækken, mens Rekord tabte, og dermed fortsat er bundhold i Sverige.

EAI vandt hjemme med 4-1 over Warta, og undervejs slog Kasper Sternberg sikkert kinesiske Jiang Chang Hong, der blev besejret med 2-1 efter 11-2 i afgørende sæt.

Christoffer Petersen spillede ikke med i singlerne, da Rekord ude tabte til Österlen med 3-2, men var med i den afgørende double, der sammen med Kristian Karlsson blev tabt 0-2.

Næste danskerkamp spilles om en uge, når Rekord hjemme møder Söderhamn – Eslöv spiller næste gang d. 2. november, hvor der er topkamp i Falkenberg… 

PINGISLIGAN (Foto: pingisligan.nu) PINGISLIGAN (Foto: pingisligan.nu)
Den bedste svenske herrerække er nu er omdøbt til Pingisligan – to danskere er på plads i den 10 hold store række: Kasper Sternberg, der spiller i mesterklubben Eslöv og Christoffer Petersen, som man finder i Helsingborgklubben, Rekord.

Det er ikke kun navnet, der er ændret i Sverige – fremover spiller man “lynkampe”, der afvikles bedst af tre sæt, hvilket skyldes en aftale med svensk TV4, der ville have korte kampe, der passede godt til TV.

Der spilles bedst af fem kampe, hvor der spilles efter OL-systemet – én spiller to singler, to spiller en single + en double, hvilket altså giver fem kampe i alt.

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk