Sejr til Spårvägen og Eslöv

På førstedagen af det tre dage lange dobbeltprogram i den svenske elitserie var der to sejre og to nederlag til de fire danskerklubber.

Danskeropgøret mellem Spårvägen og Rekord gav sejr til Jakob Asmussen & Co. hjemme i Stockholm – og to sejre og matchvinderstatus til Asmussen, der har indledt karrieren i det svenske på fremragende vis med en foreløbig score på 5-1.

Mandag gik det ud over Anders Holm og Kristian Karlsson (2x 3-1) – Christoffer Petersen kunne sammen med Rekord rejse hjem til Helsingborg med en enkelt sejr over Mats Källberg (3-1).

SPÅRVÄGENS BTK (Foto: sbtk.se)

De forsvarende mestre fra Eslöv spillede hjemme topopgør mod Söderhamn, der blev besejret med hele 5-1 og en sejr til Kasper Sternberg i sin ene spillede kamp (3-1 over Johan Sondell).

Efter mandagens runde er Eslöv alene i spidsen for rækken – onsdag er der igen topopgør, når rækkens nr. 2 fra Ärtemark hjemme tager imod mestrene.

Mikkel Hindersson og Gröstorp tabte hjemme med 1-5 til Halmstad, og Hindersson tabte sin ene spillede kamp i hjemmenederlaget.

Onsdag er igen fuldt program i Elitserien – kampene kan alle følges på SBTF’s LIVE-ticker fra ca. kl. 18.30…

CHRISTOFFER PETERSEN

sbtf.se kan man man læse en udførlig optakt til den nye danskerrække, spillertrupper, m.v. – på dbtu.dk kan man under Links -> Klubber & Spillere følge de fire danskere i Sverige via deres respektive klubbers egne hjemmesider…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk