Sejrsrig danskerweekend

2. Bundesliga
Jakob Asmussen havde en blandet weekend i den tyske 2. Bundesliga Herren Nord, hvor det blev til to individuelle singlesejre i TTS Borsums to holdkampe, der gav en sejr og et nederlag.

Lørdag mod Köln blev det til sejr over Siawash Golshahi (3-0), og samlet vandt Borsum holdkampen med 9-5 på udebane – søndag blev Ricardo Walther slået med 3-1 i holdkampen mod Jülich, der til gengæld blev tabt med hele 9-2 på udebane.

Mikkel Hindersson og SV Siek spillede kun en enkelt holdkamp i weekenden, der gav en sejr på udebane mod TuS Celle (5-9) – Hindersson kom ikke på tavlen i singlerne, men vandt sin double.

På lørdag er der danskeropgør i 2. Bundesliga Herren Nord, når Asmussen og Borsum hjemme tager imod Hindersson og Siek – derudover møder sidstnævnte TTC Hagen, ligeledes på udebane.

– læs mere om 2. Bundesliga Herren Nord 2010/11 ved at følge linket…

JAKOB ASMUSSEN (Foto: Jens Luckenbach)MIKKEL HINDERSSON (Foto: Jens Luckenbach)

Regionalliga Damen Nord
I den trediebedste tyske damerække fortsatte danskeklubben Kieler TTK Grün-Weiß den gode sæsonstart, da de lørdag besejrede TSV Schwarzenbek med 8-3 på udebane.

Pernille Agerholm og Mie Jacobsen vandt tilsammen fire ud af fem kampe, og sidstnævnte forlod bordene ubesejrede i både single og double – i single blev det til to sejre uden sættab over Josephine Polomski (efter alle tre sæt blev vundet med to bolde) og Ann-Kathrin Gericke.

Agerholm vandt sine en single, da hun – ligeledes uden sættab – slog Monika Klimova, og den danske landsholdsduo tog sammen holdkampens første pind i de indledende doubler.

Kielerklubben har nu maksimumpoints efter sæsonens tre første kampe, og er placeret på trediepladsen – Kieler TTK Grün-Weiß spiller de næste kampe om to uger, hvor modstanderne på udebane er VfL Tegel og TTC Berlin Neukölln.

– læs mere om Regionalliga Damen Nord 2010/11 ved at følge linket…

MIE JACOBSENPERNILLE AGERHOLM

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk