Seks bolde var forskellen

På billedet Amagers danske mestre for herrejuniorhold 2017 fra venstre Nicholai Nyborg, Benjamin Karl Nielsen, Emil Friis-Hansen, Michael Ejlersen og Emil Lynge Sørensen.

Det er velkendt, at man skal kæmpe for hvert point i bordtennis og netop det blev afgørende, da semifinalen i DT for herrejuniorhold mellem Amager og Silkeborg blev afgjort med seks bolde i Amagers favør. Kampen endte 7-7, og da det også stod lige i sæt (28-28), måtte der tælles bolde for at finde vinderen. Her var Amager seks bolde bedre end Silkeborg.

Silkeborg-Amager: Kampe 7-7. Sæt 28-28. Bolde 491-497.

Amager fører på kampe, sæt og bolde i runde 1-9. Silkeborg overtager føringen fra runde 10 på kampe, sæt og bolde frem til sidste runde. Inden sidste runde (kamp 13 og 14) var der pres på Amager. 7-5 (kampe), 27-22 (sæt) og 435-423 (bolde). Efter første sæt i sidste kamp fører Silkeborg på bolde.

I den anden semifinale var det også tæt. Vejle/Brønderslev vandt med 8-6 over Virum Sorgenfri BTK.

Amager vandt derefter finalen over Vejle/Brønderslev med 8-4 og Silkeborg BTK vandt bronze efter en 8-1 sejr over Virum Sorgenfri BTK.

Hillerød vandt DT for drengehold

Hillerød GI blev suveræne danske mestre for drengehold efter en finalesejr på 8-2 over Silkeborg BTK. Roskilde snuppede bronzemedaljerne ved at vinde med 8-3 over Virum.
I semifinalerne vandt Hillerød med 8-4 over Roskilde, mens Silkeborg BTK vandt med 8-2 over Virum Sorgenfri BTK.

Hillerød GIs danske mestre er fra venstre Carl Køngerskov, William Beck, Alexander Mejer, Alexander Sønderby Hansen, Daniel Simonsen og coach Ola Lindberg.

Hvidovres piger vandt DT for Pige ungdomshold

Hvidovre blev dansk mester efter en finalesejr på 3-0 over Vestegnens BTK. I semifinalerne havde Hvidovre forinden vundet med 3-0 over Brønderslev, mens Vestegnens BTK vandt med 3-2 over Sjørring.
Sjørring vandt bronze efter sejr på 3-1 over Brønderslev.

Medaljevinderne i Pige Ungdomsdivisionen 2017. I midten Hvidovres danske mestre som fra venstre er Clara Lolck Rasmussen, Mie Schou Salhauge og Jocefina Haagensen.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk