Selvransagelse i Moskva

Med Michael Maze ude af VM med betændelse i slimsække i hoften faldt det danske bordtennislandshold i dag helt sammen og tabte som bekendt begge kampe med 0-3 mod både Spanien og Kroatien.

“Michael har fået et par indsprøjtninger cortizon af den tyske læge for at tage betændelsen, men må holde pause et par uger”, siger den danske massør Kim Larsen.

Inden dagens kampe havde den danske lejr håbet på Maze kunne spille de afgørende kampe, men under opvarmningen blev det klart, at det var uforsvarligt at lade ham spille.

Det var som om denne melding tog al selvtilliden ud af det danske hold, og ingen så ud til at have troen på gevinst – der var lysår mellem præstationen ved EM for et halvt år siden, da Danmark vandt sølv og præstationen her i Moskva.

“Det var skuffende, at ingen var på rette niveau”, siger den danske sportschef Peter Sartz – og fortsætter: “Alle underpræsterede – det var skuffende, idet både Bentsen og Tugwell burde have kunnet vinde deres kampe mod Spanien”.

Nu blev Danmark sidst i puljen og skal spille om pladserne 13-24 – første kamp er torsdag eftermiddag, hvor modstanderen er Grækenland.

Der linkes til VM-sektionen på forsiden af dbtu.dk – læs meget mere om VM 2010 via linket…

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk