Semifinale i STIGAdivisionen

Logo Stigadivisionen

Uden den helt store dramatik har Roskilde spillet sig i finalen. Med 5-0 i den anden semifinalekamp mod Vedbæk er Roskilde videre med samlet 10-0! Begge hold havde skiftet ud i forhold til den første semifinale. Hos hjemmeholdet havde Claus Schou erstattet Fan Gao, mens Claus Rasmussen havde erstattet Mie Skov hos Vedbæk. Bedste indhop stod Claus Schou for, da han besejrede Morten Knudsen med 3-2.

Roskilde kan nu læne sig tilbage og forberede sig på finalen. København og OB spiller deres anden kamp på mandag, og her er det københavnerne der har téten efter 5-1 i det første opgør.

Rød linje

Anden kamp i semifinalen mellem Roskilde og Vedbæk spilles i aften. Roskilde vandt 5-0 i det første opgør og står altså med mere end det ene ben i finalen.

Kampen spilles kl. 19.00 i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

Rød linje

Roskilde kom, så og sejrede. Med en knusende 5-0 sejr over Vedbæk fik Roskilde for alvor vist tænder, og domkirkebyen står nu med det ene ben solidt placeret i finalen.

Allan Bentsen var i 2. kryds og Jesus Cantero i 1. kryds, og Cantero kvitterede med to sikre sejre over Christian Kongsgaard og Martin Monrad. Næste kamp spilles torsdag d. 11/4 i Roskilde.

 

Rød linje

I aften starter den første af semifinalerne i STIGAdivisionen. Grundspillets suveræne vindere fra Roskilde skal på besøg i Vedbæk, og det ligner en svær opgave for hjemmeholdet. De indbyrdes opgør i grundspillet er endt med 5-4 (én sejr til hver), men begge gange var Roskilde uden Jesus Cantero. Christian Kongsgaard har været forrygende i sæsonen mod Roskilde, og har på nær et nederlag på w.o. grundet skade, vundet alle sine kampe. Får han fat i to singler i dag også, så kan Vedbæk måske for alvor ryste Roskilde.

De to holdopstillinger:

Vedbæk: Christian Kongsgaard, Martin Monrad, Mie Skov og Morten Knudsen.

Roskilde: Jesus Cantero, Finn Tugwell, Allan Bentsen og Fan Gao.

Kampen spilles i Holte Hallen kl. 19.00. For dem som ikke kan være til stede, så vises kampen ligeledes på KanalSport. Bemærk, at KanalSport først går på fra kl. 20.30, og sender LIVE fra resten af kampene.

Undervejs kan man spille LIVE på kampene hos DanskeSpil.

KanalSport_big

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk