Senior DM foreløbigt aflyst

Senior DM den 4.- 6. marts er foreløbig aflyst, og der arbejdes intenst på at finde en alternativ løsning.

Der var lavet en aftale med OB om at arrangere senior DM den 4.- 6. marts i Odense Idrætshal.  Aftalen var dog på betingelse af, at BTDK kunne sikre, at vores bedste damer og herrer ville stille op. BTDK lavede herpå en aftale med de bedste spillere om at stille op, dog igen på betingelse af, at WTT (World Table Tennis) ikke placerede en Grand Smash turnering præcist i DM weekenden, da systemet så at sige tvinger spillerne til at stille op, hvis de vil være en del af det internationale cirkus.

Tilfældet ville så, at den kommende Grand Smash blev placeret fra den 28.2 til 12.3.22 i den internationale kalender, der blev offentliggjort mellem jul og nytår, altså præcist i to uger henover DM weekenden. Det betyder, at Anders Lind og Jonathan Groth ikke kan spille DM, og OB har derfor valgt at takke nej til at være senior DM arrangører i 2022.

Der arbejdes intenst på at finde en alternativ løsningen i en anden weekend, da vi naturligvis SKAL have spillet senior DM 2022.

 

Pga. Corona situationen ved vi, at der er klubber, der leder efter alternative DT spilledatoer. Den oprindelige weekend til senior DM den 5.- 6. marts er derfor nu en mulighed til afvikling af DT