Sensation: Anders Lind besejrer verdens nummer 1

En historisk sejr for dansk bordtennis!

I en fyldt kinesisk arena leverede Anders Lind en af de største præstationer i dansk bordtennishistorie, da han besejrede den suveræne verdensetteren Wang Chuqin med 3-1 ved den kinesiske turnering China Smash. Og det er på kinesisk jord, hvor bordtennis er nationalsporten.

Hovedpersonen selv var også godt tilfreds efter den største sejr i hans karriere:

– Det er det største øjeblik i mit liv. Tak til alle jer, der har støttet mig. Jeg vil fortsætte med at kæmpe og forhåbentligt vinde flere kampe hernede, udtaler danskeren og fortsætter:

– Jeg kan ikke beskrive, hvilke følelser, jeg har lige nu. Det er det sygeste, jeg er virkelig stolt. Det var en svær kamp, men man kan ikke vinde mod sådan en spiller uden at virkelig at presse sig selv, og gå efter det mere, end man plejer. Det er fuldstændig vanvittigt, jeg kan ikke tro det.

Med denne sejr har Anders Lind vist, at han kan konkurrere med og besejre verdens bedste. Det lægger landstræner Linus Mernsten heller ikke skjul på:

– Anders troede på det fra begyndelsen. Han har siden VM-kvartfinalen i 2023 sagt, at han sagtens kan slå Wang Chuqin en dag. Anders fik ret. Anders styrede spillet igennem hele kampen og lykkedes med sin plan om at gøre spillet arytmisk, udtaler svenskeren og fortsætter:

– Det er en fantastisk præstation. Hvis Anders tidligere var i tvivl om, om han kunne klare sig hele vejen til verdenseliten, burde han forstå, at det er fuldt ud muligt, afslutter den svenske landstræner.

Dette er en triumf ikke kun for Anders, men for hele dansk bordtennis.

For yderligere kommentarer kontakt venligt Landstræner Linus Mernsten på +46 72 301 41 11.