Sidste HED-runde i 2007


Den kommende (forlængede) weekend spilles fire kampe i Elitedivisionen for Herrer.

Der indledes allerede fredag aften, hvor oprykkerne fra Dragør hjemme tager imod Køge Bugt – en svær opgave for det smalle hjemmehold mod de forsvarende mestre, der har mange og gode opstillingsmuligheder i den stærke spillertrup.

– kampen kan følges på LIVE-ticker hos Køge Bugt

Lørdag mødes top og næsten bund, når ubesejrede BTK 61 hjemme i Roskilde møder Sisu/MBK, der er placeret næstsidst i rækken.

På trods af århusianernes stignede formkurve, vil det være en sensation hvis ikke hjemmeholdet sender gæsterne hjem uden point!

– denne kamp kan ligeledes følges på LIVE-ticker hos BTK 61

Søndag spilles den umiddelbart mest interessante kamp i denne runde, når Hillerød hjemme møder BTK 61.

HILLERØD GI (Foto: HGI)

BTK 61 (Foto: btk61.dk)

Det er ganske vist ikke et decideret topopgør (nr. 4 mod nr. 1), men det bliver spændende at se HGI’s kineserduo (Huang Hou Yu & Wang Wen Ji) mod 61’ernes danskerditto (Allan Bentsen & Christian Larsen) i 1. parkryds.

Hos HGI ser man naturligvis meget frem til kampen, og gør – som så ofte før – noget særligt ud af kampene i “Danmarks Bedste Bordtennisarena” i FrederiksborgCentret, hvor der er gratis entré – og måske en smagsprøve fra den lokale sponsor.

Der arbejdes p.t. på at etablere LIVE-ticker til denne kamp – denne vil i givet fald kunne følges hos Hillerød GI, hvor man endvidere kan læse optakten til semi-topbraget.

Søndag spilles ligeledes Dragør v Team Vendia, hvor oprykkerne har sidste chance for at sætte points på kontoen, og måske komme væk fra det der p.t. mest ligner en bundplacering – det bliver ikke nemt mod de homogene nordjyder.

– i næste uge spilles OB v Virum-Sorgenfri, der er den absolut sidste HED-kamp i 2007…

ELITEDIVISIONEN FOR HERRER (info åbnes i samme browservindue)

07-12-07  19:00

Dragør

Køge Bugt

v

info

08-12-07  14:00

BTK 61

Sisu/MBK

v

info

09-12-07  13:30

Dragør

Team Vendia

v

info

09-12-07  14:00

Hillerød

BTK 61

v

info

info

På dbtu.dk kan man under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne læse meget mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og sidste sæson…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk