Sisu/MBK v BTK 61

Dagen derpå for Sisu/MBK
Kampen mod btk61 blev en dagen derpå kamp for Sisu, Roskilde møder op med et meget stærkere hold en Sisu og nederlag på 5 0 er der ikke noget at indvende mod.

Allan B vandt 3 – 0 over flemming Sunn. Her opdagede Sunn at der stadig er lang vej til den absolutte top i elitediv. Christhopher Grymer havde vel håbet på en spændende kamp mod Casper Gammelmark, men måtte sande at det var for stor en mundfuld. Han tabte sikkert 3 – 0. Så var der helt anderledes kamp om udfaldet i kampen mellem Torben Rasmussen og Chr. Larsen. Chr. Vandt meget knebent med 3 2 . Der skulle ikke meget til før Torben vinder denne match. Claus P. valgte kun at spille en bold, før han opgav med dårlig arm. 4 0 til btk 61, inden to meget velspillede kampe Sunn mod Chr, hvor det så ud til at Sunn kunne tage stikket sikkert hjem, men noget ukoncentreret spil samt, måske manglende kræfter, gjorde at Sunn trods føring 1 0 i sæt måtte sande at han nok er nødt til at træne lidt mere fysisk, hvis han skal hamle op med de allerbedste i rækken!!

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Sisu/MBK
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk