Sisu/MBK v Randers

Der var lagt op til et østjysk opgør i Sisu/mbk
Bella lagde ud mod norske Therese Andersen, og kom hurtigt bagud i 1.sæt. Bella formåede at kæmpe sig op og vandt alligevel 1.sæt. Det var et vigtigt sæt at vinde, og Bella hev derefter de følgende 2.sæt hjem, og vandt 3-0.

Mie skulle spille næste kamp mod Mariann, og i denne kamp fik hun angrebet på stort set alle bolde, og vandt meget på sin første åbning. Det blev til en sejr på 3-1 efter nogle tætte sæt.

Sidst men ikke mindst skulle Pernille møde Karin. Pernille spillede en rigtig god kamp, hvor hun vandt klart 3-0.

Mie skulle nu på banen igen, og denne gang var det Therese der ventede. Mie var foran 1-0 i sæt og 9-2, men tabte koncentrationen og Therese kom op på 9-9. Derefter fik Mie dog lukket sættet 11-9, og det gav lige lidt ekstra gejst til at hive det sidste sæt hjem. 3-0 efter en svingende præstation.

Bella måtte nu i kamp mod Karin, hvor hun spillede en god kamp som medførte en sejr på 3-0.

Nu kunne Pernille afgøre holdkampen, hvis hun slog Marian. Det blev en tæt kamp, som endte i 5.sæt efter nogle lange prikdueller, hvilket Pernille efter kampen ikke var helt tilfreds med. Dog vandt Pernille overlegent i 5.sæt.

Det blev en hurtig holdkamp, som fik et slutresultat på 6-0 til hjemmeholdet.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Sisu/MBK
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk