Sisu/MBK v Roskilde

Forsmag på semifinalen
Sisu/MBK mødte Roskilde den 14. marts 2008 i Roskilde i grundspillets sidste kamp. Uanset resultatet kunne der ikke røres ved, at Sisu/MBK ville ende grundspillet på en 2. plads og Roskilde ville ende grundspillet på en 3. plads. Vedbæk havde – som vinder af grundspillet – inden kampen valgt at møde Frem. Sakskøbing i semifinalen og det betød, at Sisu/MBK og Roskilde skal møde hinanden i semifinalen.

Den sidste kamp i grundspillet mod Roskilde kunne derfor være en forsmag på de semifinaler der venter lige om hjørnet.

Dagen startede ikke så godt, da Pernille Søndergaard meldte sig syg og det var med få timers varsel ikke muligt at få en anden spiller med.

Bella og Pernille Agerholm drog derfor alene til Roskilde og de klarede det fantastisk godt. De vandt alle deres kampe, så holdkampen endte 6-2.

Bella lagde ud med at tabe et sæt til Janne Jensen og Pernille A. tabte et sæt til Izabell Nørlem, for derefter at vinde kampene 3-1.

De resterende kampe blev alle vundet så sikkert som 3-0. Flot gået piger. At sende 2 spillere over til Roskilde og så vinde så sikkert, det er flot, og lover godt for semifinalerne, hvor vi kan mønstre fuldt hold igen.

På dbtu.dk kan man under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne læse meget mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og sidste sæson…

Forfatter: Sisu/MBK
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk