Sisu/MBK v Roskilde

Mega spændende i Århus
Første semifinale mellem Sisu/MBK og Roskilde blev vundet af Sisu/MBK med 6-2. Anden semifinale blev spillet lørdag den 12. april og endte med at blive lidt af en gyser.

Mie Jacobsen lagde ud med at tabe til Izabell Nørlem i en tæt 5 sæts kamp. Mie og Izabell kender hinandens spil rigtig godt og Mie fandt aldrig ind i en rigtig god rytme. På det andet bord vandt Bella Katchiouriner sikkert over Christina Frost selvom Bella i perioder spillede lidt for passivt.
Stilling: 1-1

Pernille Agerholm har efterhånden fået et godt tag på Janne Jensen og vandt i 3 sæt over Janne efter nogle spændende og tætte sæt.

Bella vandt sikkert over Izabell 3-0.
Stilling: 3-1 til Sisu/MBK

Så skulle Mie møde Janne Jensen som hun vandt over i den første semifinale. Der var ikke meget at komme efter for Mie i dag og hun måtte se sig slået med 3-0.

Så skulle sikre Pernille Agerholm møde Christina Frost og Ager fortsatte de gode takter og vandt 3-0.
Stilling: 4-2 til Sisu/MBK

Mie og Ager mødte Janne og Izabell i doublen som blev vundet af Roskilde i en tæt 5 sæts kamp.
Stilling: 4-3 til Sisu/MBK

Så skulle Bella møde Janne. Selvom Bella havde vundet sine to første kampe, havde Bella ikke sin bedste dag og da Bella i forvejen ikke er glad for Jannes spillestil, var det spændende at se om Bella kunne vinde kampen. Janne viste ingen nåde og besejrede Bella 3-0.
Stilling: 4-4

Pernille Agerholm fortsatte de gode takter mod Izabell og vandt 3-1.
Stilling: 5-4 til Sisu/MBK

Sidste kamp stod mod Mie og Christina Frost. Mie trak sig i spillet og overlod spillet til Frost som straks udnyttede det og vandt 3-0.
Stilling: 5-5

Så skulle der spilles en afgørende double. Sisu/MBK indsatte Bella sammen med Ager og Roskilde stillede igen op med Janne og Izabell, hvilket var en fornuftig beslutning set med Roskilde øjne. Sisu havde intet at komme efter i doublen og Roskilde vandt 3-0.
Stilling: 5-6

Roskilde blev dermed vinder af 2. semifinale. 3. semi spilles søndag den 13. april 2008 kl. 10.30 i Sisu/MBK.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Sisu/MBK
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk