Sisu/MBK v Vedbæk

Nu var vi alle kommet godt i gang, og var klar til at møde sidste års danske mestre fra Vedbæk. Pernille Søndergaard startede mod Emily Ingves. En okay kamp fra Pernilles side, som desværre blev til et nederlag på 1-3.

Så spillede Mie Jacobsen mod Pearl Lövgren, kampen var meget tæt i starten, men i 5. sæt havde Mie overskudet og pressede Pearl godt, hvilket førte til en sejr på 11-2.

Bella Katchiouriner mødte derefter Dana Bentsen, som var en for stor mundfuld for hende. Det førte til et nederlag på 3-0. Derefter spillede Mie en okay kamp mod Emily, hvor hun dog lavede for mange fejl, selvom hun havde overtaget i en del af boldene.

Nu var det Pernilles tur til at møde Dana. Hun spillede en rigtig god kamp, men havde problemer med Danas skruede server. Dana vandt kampen
med 3-1.

Bella skulle nu møde Pearl, som hurtigt blev besejret med 3-0. Flot spil fra Bellas side. Så havde Sisu/MBK en stjerneopstilling i doublen, hvor Bella og Mie vandt 3-0 over Dana og Emily, fremragende spil.

Inden de sidste 3 kampe, var vi bagud med 4-3, så de sidste kampe var meget afgørende for at få nogle point med hjem. Mie startede mod Dana, hvor hun kom foran 2-0 i sæt efter et flot aggressivt spil, derefter kunne hun dog ikke holde presset ud og tabte tæt de sidste 3 sæt.

Inden den kamp blev afsluttet havde Bella hurtigt og flot vundet sin kamp på bordet ved siden af mod Emily.

Stillingen var nu 5-4 til Vedbæk og Pernille skulle spille kampen for at sikre Sisu det ene point. Kampen blev spillet mod Pearl, og begge spillere spillede en flot kamp trods skader fra begge parter. Pernille vandt dog 3-0 efter 3 tætte sæt.

5-5 var stillingen nu, og det betød en ekstra afgørende double. Bella og Mie var igen på banen mod Dana og Emily. Denne gang blev udfaldet 3-1 til
sjællænderne, efter en spændende kamp hvor Bella og Mie havde brugt alle deres kræfter.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Sisu/MBK
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk