Skidt danskerweekend

Det var ikke danskernes weekend i de tyske bundesligaer, hvor der begrænset succes for de danske spillere og deres klubber.

I 1. Bundesliga tabte SV Böblingen begge deres udekampe med 6-3 (til Homberger TS og TTC Troisdorf), og Mie Skov vandt ingen kampe hele weekenden i hverken single eller double.

Inden sidste kamp er Mie & Co. placeret på en 7. plads i rækken, hvilket de formentlig også slutter som – sidste runde i 1. Bundesliga afvikles den kommende weekend, hvor SV Böblingen hjemme møder midterholder MTV Tostedt.

SV BÖBLINGEN

Anne Cathrine Bomann havde en weekend, der lignede sin landsholdskollegas – dog spillede SG Marßel Bremen kun en enkelt kamp, der blev tabt med 6-1 på udebane til Hannover 96.

AC tabte sine to kampe for bremerholdet, der slutter på en 4. plads efter længe at have ligget på andenpladsen – den individuelle score endte på 13-18, hvor 1. halvdel gik bedst med 8-8.

Den 23-årige landsholdsspiller forventer at blive i klubben, og håber hun kan fastholde sin plads i 1. parkryds til næste sæson.

Mannschaftsfoto SG Marßel Bremen

Herrernes udgave af 2. Bundesliga sluttede med det nordtyske danskeropgør mellem Hamburger SV og oprykkerne fra Werder Bremen, der blev spillet i Hansastadt Hamburg.

Allan Bentsen var eneste danske islæt for gæsterne, der vandt kampen – resultatet blev 7-9. I veteranens sidste optræden inden sin tilbagevenden til den danske elitedivision, hvor BTK 61 står klar med åbne arme, blev det til en enkelt singlesejr.

– singlescoren for sæsonen i 1. parkryds lød på 24-8, ligeligt fordelt på de to turneringshalvdele.

Mads Sørensen spillede et mindre antal kampe for ligavinderne, men med en score på fornuftige 11-4 i 3. parkryds havde han bestemt del i oprykningen til 1. Bundesliga – ungdomslandstræneren stopper nu helt karrieren som aktiv.

For HSV vandt Christian Larsen en enkelt single + doublen sammen med Christoffer Petersen, og danskerparret fik dermed en trist deroute ud af både ligaen og klubben, der lukkede for bordtennisafdelingen på højt niveau efter sidste bold var slået søndag eftermiddag – holdet endte på 4. pladsen.

Petersen & Larsen havde begge en fornuftig score for sæsonen – i 2. parkryds blev det til 19-13 for Christoffer, hhv. 15-10 til Christian, mens sidstnævnte endvidere havde 4-6 i score i 1. parkryds.

Se resultater, stillinger m.v. under Links -> Resultater & Statistik, og besøg “udlandsdanskernes” klubhjemmesider under Klubber & Spillere

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 10