Skole OL søger arbejdsgruppe

DBTU søger engagerede til ny arbejdsgruppe,
der skal sætte Bordtennis på Skole OL-programmet.

Brænder du for at lave sjove og udviklende bordtennisøvelser og –lege for børn fra 4.-7. klasse og har god kontakt til skoler, så har vi brug for dig i en ny DBTU-arbejdsgruppe, der skal arbejde sammen med Skole OL.

 

Skole OL er Danmarks officielle olympiske skoleaktivitet for børn bestående af konkurrencer i forskellige sportsgrene bl.a. bordtennis for 4. – 7. klassetrin.
Fælles for alle konkurrencerne i Skole OL er, at det er HELE klassen, der konkurrerer sammen som et hold.

Skole OL hylder de olympiske værdier, heriblandt venskab, samarbejde og fairplay, og alle klasser, som går videre, mødes til et gigantisk Skole OL-stævne i Aarhus.

For at bordtennis også kan blive en del af Skole OL programmet, søges 3-5 frivillige til en arbejdsgruppe, som sammen med DBTU’s udviklingskonsulent Poul Danborg, udvikler discipliner/lege, vejledninger og koncept for både de lokale Skole OL’s-forløb i hele landet og ved finalestævnet i Aarhus i juni. Arbejdsgruppen skal også rådgive bordtennisklubber/bestyrelser om skoleorienterede spørgsmål.
Det er en fordel, hvis du er iderig, entreprenant og kender til folkeskolen.

Hvis bordtennis, skoleområdet og Skole OL har din interesse, så send et par ord om dig selv til Poul Danborg inden den 6. november 2017.
Arbejdsgruppen skal i gang hurtigst muligt med konceptudviklingen mv og gruppen offentliggøres primo december 2017.
DBTU dækker dine transportomkostninger mv. i forbindelse med møder og arrangementer.

Vi glæder os til at høre fra dig, og du er velkommen til at kontakte Poul Danborg
 

Du kan læse mere om Skole OL her.

 

Kontaktperson tlf.: 24954010
Kontaktperson e-mail: pda@dbtu.dk