Skov klar til STIGA Divisionen

Et bemærkelsesmæssigt klubskifte blev idag en realitet, da danmarks bedste kvindelige spiller, Mie Skov, skifter til BTK Vedbæk.

Det står klart, at 26 årige OL aktuelle Mie Skov vil være at finde på klubbens herrehold næste sæson. Den talentfulde landsholdsspiller og mangeårige danske mester har netop indgået en aftale med Vedbæk om klubskiftet. Hun vil sammen med Martin Monrad, Christian Kongsgaard, Morten Holm, Claus Rasmussen og Kim Høgsberg spille Vedbæk til næste års slutspil i STIGADIVISIONEN.

I Vedbæk er vi selvfølgelig utrolig glade og stolte over Mie’s skifte og ser frem til mange spændende timer med bordtennis på højt plan.

Vi vil følge Mie til OL i London og senere ved EM på hjemmebane i Herning. Vedbæks sportschef vil være på plads i London. Mie ligger p.t nr. 74 på verdensranglisten og ligger nr. 25 i Europa.

Vi glæder os til at se Mie i Vedbækhallen og ligger os i selen for at skabe de bedste rammer for Mie hele vejen rundt!

Yderligere oplysninger, kontakt sportschef Morten Holm Knudsen på telefon 2341 2342

Med sportslig hilsen
BTK VEDBÆK

Elisabeth Ildal, formand

På Roskildes hjemmeside skrives der følgende:

Her skal hun repræsentere klubbens STIGA Divisionshold, og det er med RB’s “velsignelse”:

“Baggrunden for Mies ønske om klubskifte skal ses i lyset af, at hun ønsker nye udfordringer i form af mere kvalificeret modstand – og i den forbindelse har Vedbæk og Mie lavet en aftale om en fast plads på deres herrehold i den danske Elitedivision”, skriver RB i en pressemeddelelse.

Roskilde Bordtennis’ eget hold til den kommende sæson er endnu ikke helt på plads, men der arbejdes på sagen, hvilket ligeledes fremgår af pressemeddelelsen:

“For Roskilde Bordtennis’ vedkommende er det stadigvæk ambitionen at være blandt de absolut førende hold i Elitedivisionen for herrer i sæsonen 2012/2013. Når der er nyt fra den front, vil der naturligvis tilgå yderligere informationer”, lyder det fra årets vicedanmarksmestre.

– læs mere hos Roskilde Bordtennis og på Mies egen blog.

Under Danmarksturneringen -> STIGA og Elitedivision findes links til resultater og stillinger, samt til de 10 deltagere i STIGA Divisionen, hvor man kan læse optakter, kampreferater, m.v.

MIE SKOV

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 23 41 23 42