Skov vandt – USKB tabte

Mie Skov og US Kremlin-Bicêtre har indtil videre haft en skuffende sæson i den bedste franske damerække, Pro A – de seneste to runder har dog budt på lidt succes, hvor USKB bl.a. har fået sæsonens første sejr, og Skov for anden gang i karrieren slog én bestemt singleeuropamester.

For godt to uger siden vandt US Kremlin-Bicêtre med 4-1 hjemme over oprykkerne fra Metz – og på trods af at Mie Skov stod for det enlige nederlag, var hun glad for at få hul på bylden:

“Vi vandt holdkampen, og det var det vigtigste! Hvis vi skal blive i ligaen, skal vi have nogle point i hus – vi kæmper alt hvad vi har lært, og vokser med opgaven kamp for kamp”, siger Skov.

Tirsdag blev det så til sæsonens tredie nederlag for USKB, da de trods føring på 2-0 tabte 2-4 på udebane til Saint-Berthevin, der er en af mesterskabsaspiranterne i rækken.

Trods nederlaget til holdet var der personlig succes for Mie Skov, da hun for anden gang i karrieren slog ex-singleeuropamesteren Rūta Paškauskienė fra Litauen:

“Jeg kommer bagud 0-2 efter godt spil, men formår at kæmpe mig tilbage i kampen og vinde 5. sæt med 14-12, efter at have ført 10-8 og haft matchbold imod mig.

RUTA PASKAUSKIENE (Foto: ittf.com)MIE SKOV (Foto: uskb.fr)

Det var en fed skalp at få – jeg slog hende også i vores sidste møde i Pro A for et år siden, hvor jeg den gang vandt med 11-9 i 5. sæt”, siger Mie Skov, der i sin næste kamp måtte forlade bordet som taber, da kinesiske Yuan Jia Nan knebent besejrede danskeren:

“Ved 2-2 i holdkampen står jeg igen overfor en ud af mange kinesere i ligaen – jeg spiller en fin kamp, men taber dog med 7-11 i 5.sæt, og vi ender med at tabe holdkampen med 2-4.

Der skulle ikke meget mere til før vi havde hevet en uafgjort i hus eller tilmed en sejr”, siger Mie Skov, der sammen med holdkammeraterne kæmper en måske ulige kamp i det franske:

“Vi har hverken en træner eller en førstedame, så det er noget af en udfordrende sæson”, slutter Mie Skov, der sammen med hodkammeraterne spiller årets sidste Pro A-kamp om en uge.

På dbtu.dk kan man under Links se resultater, kampprogram og stilling, samt indviduel statistik – endvidere kan man besøge den p.t. eneste danskerklub i Frankrig, US Kremlin-Bicêtre…

US KREMLIN-BICETRE

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk