Skulderklap til formspiller

Landstræner Hu Wei Xin har nu udtaget truppen til næste uges landskamp mod Rumænien – og der var en lille overraskelse blandt de fire spillere, der er udtaget til kampen, der er tredie runde i Joola European Nations League:

Morten Hyrup, der efter flotte præstationer ved bl.a. Slovenian Open, hvor den 21-årige fynbo slog adskillige spillere, der var placeret væsentlig højere på verdensranglisten, end ham selv.

Det er Hyrups første udtagelse til en officiel seniorlandskamp efter bl.a. at have deltaget ved NETU-mesterskaberne i Maribo i 2008 – Hyrup har som ungdomsspiller deltaget fire gange ved EM for Ungdom, hvor det i 2005 blev til en kvartfinaleplads i holdturneringen i drengerækken.

MORTEN HYRUP (Foto: Jens Luckenbach)

Følgende kvartet er udtaget til landskampen mod Rumænien:

Michael Maze
Finn Tugwell
Martin Monrad
Morten Hyrup

Den øvrige trio har repræsenteret Danmark i alt 333 gange – Monrad alene de 137.

MICHAEL MAZE (Foto: Jens Luckenbach)FINN TUGWELL (Foto: Jens Luckenbach)MARTIN MONRAD (Foto: Jens Luckenbach)MORTEN HYRUP (Foto: Jens Luckenbach)

Landskampen, der arrangeres i samarbejde med BTK Vedbæk, er Damarks tredje kamp i Joola European Nations League – hidtil er det blevet til udebanenederlag mod Østrig, hhv. Tjekkiet.

Bemærk, at der er gratis adgang til kampen ved fremvisning af dit DBTU-medlemskort!

DANMARK v RUMÆNIEN

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk