Skyd sommerferien i gang

I dag går rigtig mange af landets skoleelever på sommerferie. En del af disse spiller bordtennis i vores klubber – og her er skoleferie ikke nødvendigvis lig med sommerferie.

Dansk BordTennis Union har i foråret igangsat en kampagne omkring SommerBordtennis. Det er gjort for at sætte fokus på fastholdelse af børn og unge i bordtennisklubberne hen over sommerferien, så vi sikrer, at børnene også er i klubben, når sæsonen begynder igen.

Mange frivillige ledere trænger til en pause fra træner – og ledergerningen når sommerferien nærmer sig. Derfor har vi prøvet at sætte fokus på bordtennisaktiviteter, som ikke nødvendigvis kræver indvolvering af de faste trænere og ledere. Disse idéer er samlet i et lille hæfte, som kan downloades her.

Kampagnen “SommerBordtennis – en vej til fastholdelse” er centreret omkring en Facebookside, som du kan blive medlem af. Hvis du ikke har en profil på Facebook kan du stadig se siden her. Her kan klubber skrive et indlæg, lægge en video eller et foto på og komme med deres bedste idéer, som viser, hvad de har af bordtennisaktiviteter i sommerperioden. Der er allerede nu flere gode, spændende og kreative indlæg og idéer.

Konkurrence
De tre klubber som skriver de bedste indlæg eller uploader den bedste video eller det bedste billede, vinder af de flotte præmier der er på højkant:

1.præmie: 2 EM-billetter til finaledagen ved EM i Herning.
2.præmie: En træningsaften i din klub med ungdomslandstræner Mads Sørensen.
3.præmie: En pakke fra BordtennisExperterne med lækkert bordtennisgrej til klubben.

Fristen for at skrive indlæg, komme med sin ide eller lægge foto/video på Facebooksiden, som skal indgå i konkurrencen, er den 1. august. Herefter udpeger DBTU´s udviklingsteam fem finalister. I perioden den 6. – 21. august, kan alle medlemmer af gruppen stemme på det indlæg eller den idé de synes er bedst. Det indlæg der får flest stemmer vinder konkurrencen. Vinderen offentliggøres den 21. august kl. 10.00.

Forfatter: Sarah Thomsen
Kontaktperson tlf.: 22 64 00 78
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk