Sløj danskerrunde

Ugens to kampe i Pingisligan med dansk islæt var ingen personlig succes for hverken Kasper Sternberg eller Christoffer Petersen – fire spillede kampe resulterede i fire nederlag.

Rekord tabte mandag til Söderhamn, der besejrede Petersen & Co. med 4-1 – bedre gik det for Eslöv, der på udebane slog Mariedal (2-3), men det var altså med to danske nederlag undervejs.

På dbtu.dk kan man under Links se resultater, kampprogram og stilling, samt indviduel statistik – endvidere kan man finde links til danskerklubberne i den bedste svenske herrerække…

PINGISLIGAN (Foto: pingisligan.nu) PINGISLIGAN (Foto: pingisligan.nu)
Den bedste svenske herrerække er nu er omdøbt til Pingisligan – to danskere er på plads i den 10 hold store række: Kasper Sternberg, der spiller i mesterklubben Eslöv og Christoffer Petersen, som man finder i Helsingborgklubben, Rekord.

Det er ikke kun navnet, der er ændret i Sverige – fremover spiller man “lynkampe”, der afvikles bedst af tre sæt, hvilket skyldes en aftale med svensk TV4, der ville have ultrakorte kampe, der passede godt til TV.

Der spilles bedst af fem kampe, hvor der spilles efter OL-systemet – én spiller to singler, to spiller en single + en double, hvilket altså giver fem kampe i alt.

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk