Slutspil & Kvalifikation

Herunder kan ses spilleplan for DT-slutspillet for Ungdom (HJ & Drenge), samt for DT-kvalifikationen for Senior (Elitedivisionen og 1. division for Herrer & 1. dvision for Damer).

Ovennævnte kampe afvikles i samarbejde med BTK Hashøj i weekenden den 2.-3. maj. Der spilles i Dalmosehallen, Stationsvej, 4261 Dalmose – tlf. 58 18 84 00.

OBS: Alle kampe i både slutspil og kvalifikation stoppes ved afgørelse!

Slutspil Drenge | infosport.dk
Kvartfinaler, lørdag kl. 10.00:

Søhøjlandet – BTK København
Vestegnen – Ribe

Semifinaler, lørdag kl. 18.00:

Stautrup IF – XX (jf. nedennævnte uddrag af reglementet)
Hillerød – XX (jf. nedennævnte uddrag af reglementet)

Finale- og bronzekamp: søndag kl. 10.00

• Drenge afvikes som en dobbeltturnering. Mellem de tre bedst placerede hold i vest- og østkredsen afvikles et slutspil i en weekend.

Lørdag spiller vestkredsens nr. 2 og 3 kvartfinaler mod henholdsvis østkredsens nr. 3 og 2. De to kredsvindere placeres i hver sin semifinale og møder fortrinsvis et hold fra den anden kreds. Er to kvartfinalevindere fra samme kreds, spiller toeren mod kredsvinderen fra den anden kreds.

Derefter spilles der finale- og bronzekamp. Kampene i slutspillet stoppes ved afgørelse. I tilfælde af uafgjort tælles først sæt, derefter bolde. Giver dette ikke nogen afgørelse, trækkes der lod (undtagen i finalekampen, der i givet fald spilles om på en ny dato).

Slutspil Junior | infosport.dk
Semifinaler, lørdag, kl. 14.00

Århus BTK – BTK København
Vestegnen – Hillerød

Finale: søndag, kl. 14.00

• Herre Junior afvikles som en dobbeltturnering. Mellem de fire bedste hold spilles et slutspil, hvor nr. 1 i grundspillet spiller semifinale mod nr. 4, mens nr. 2 og 3 mødes i den anden semifinale.

Vinderne af de to semifinaler mødes i finalen om guld og sølvmedaljer, mens taberne i de to semifinaler mødes i kampen om bronzemedaljerne.

Kampene i juniorslutspillet stoppes ved afgørelse. I tilfælde af uafgjort tælles først sæt, derefter bolde. Giver dette ikke nogen afgørelse, trækkes der lod (undtagen i finalekampen, der i givet fald spilles om på en ny dato).

Kvalifikation til Elitedivisionen for Herrer | infosport.dk
Kvik Næstved, Hillerød, Team Nørreå og Vestegnen spiller alle mod alle (jf. nedennævnte uddrag af turneringsreglementet) efter følgende spilleplan:

1.runde: Lørdag, kl. 10.00
Hillerød – Vestegnen
Kvik Næstved – Nørreå

2. runde: Lørdag, kl. 18.00
Hillerød – Nørreå
Kvik Næstved – Vestegnen

3. runde: Søndag, kl. 10.00
Hillerød – Kvik Næstved
Nørreå – Vestegnen

Der spilles om 2 pladser og reserverækkefølge i tilfælde af en evt. holdtrækning.

• 1. division: Det bedst placerede oprykningsberettigede hold fra hver kreds rykker op i elitedivisionen.

Det næstbedst placerede oprykningsberettigede hold fra hver kreds deltager sammen med nr. 7 og 8 fra elitedivisionen i et kvalifikationsspil til næste sæsons elitedivision.

Holdene mødes i en week-end og spiller alle-mod-alle. De to bedst placerede hold i denne turnering deltager i næste sæsons elitedivision. Slutter to hold lige i point er indbyrdes kamp afgørende. Slutter tre hold lige er scoren afgørende. Er denne også lige tælles sætscore.

Det lavest placerede hold i hver kreds rykker ned i 2. division.

Kvalifikation til 1. division for damer | infosport.dk­­­
Følgende 7 hold er tilmeldt til kvalifikationen til 1. div. for damer: Brønshøj, Hillerød, Holsted, København, Maribo, Søhøjlandet og Virum-Sorgenfri. Der spilles om 3 pladser (Amager har trukket deres hold).

Pulje 1: Hillerød 2, København 2, Maribo og Virum.
Pulje 2: Brønshøj, Holsted og Søhøjlandet.

De to puljevindere er direkte kvalificeret til næste sæsons 1.division. Nr. 4 i pulje 1 er ude. Herefter møder nr. 2 i hver pulje nr. 3 i den anden pulje. Disse kampe spilles søndag kl. 10. Vinderne af disse to kampe mødes søndag kl. 14 i den afgørende kamp om den sidste plads i 1.division.

I tilfælde af afbud fra ét eller flere af holdende, forbeholder turneringsudvalget sig ret til at ændre i puljesammensætningen.

Der spilles efter følgende plan i puljerne:

Lørdag kl. 10.00:
Hillerød 2 – Virum
København 2 – Maribo
Brønshøj – Holsted

Lørdag kl. 14.00:
Hillerød 2 – København 2
Maribo – Virum
Holsted – Søhøjlandet

Lørdag kl. 18.00:
Hillerød 2 – Maribo
København 2 – Virum
Brønshøj – Søhøjlandet

Kvalifikation til 1. division for Herrer | infosport.dk
Der spilles om 2 pladser, da Ribe har trukket deres hold fra 1. div. vest.

Århus 2, Holme-Olstrup og Hvidovre spiller efter følgende plan:

1. runde: Lørdag, kl. 10.00
Holme-Olstrup – Hvidovre

2. runde: Lørdag, kl. 18.00
Holme Olstrup – Århus 2

3. runde: Søndag, kl. 10.00
Hvidovre – Århus 2

Kvalifikation til 2. division for Herrer
Grundet Ribes holdtrækning i 1. div. og FBTUs manglende direkte oprykker, er kvalifikation til 2. division ikke længere nødvendig.

Der er således plads til de 4 hold hhv. JBTU og ØBTU havde til kvalifikationsturneringen. Holdene som skulle have spilles kvalifikation er: Helsingør, Kildeskoven, Skalborg og Haderslev.

Forfatter: Gitte Hvid
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk