Slutspil ungdom

Holme-Olstrup og Roskilde tog sig af de respektive titler i drenge- og juniordivisionen. Holme-Olstrup vandt på bedre sæt i finalen over Virum, mens Roskilde vandt med 8-5 i deres finale mod Greve. 

Kampen om 3. pladsen hos drengene stod mellem BBB og Roskilde, og her vandt BBB med 8-2. Hos juniorerne vandt Sisu/mbk over B 75 med 8-2.

På DBTUs Facebookside er der billeder af alle medaljetagere.

 

Rød linje

Følg kampresultaterne nedenfor, som løbende vil blive opdateret gennem slutspillet.

 

Drenge

 

Herre junior

Rød linje

Ovennævnte kampe afvikles i samarbejde med OB Bordtennis den 20.- 21. april 2013. Kampene afvikles i Kaserne Hallen, Sdr. Boulevard 17 A, 5000 Odense C.

Alle kampe stoppes ved afgørelse.

 

Slutspil Drenge:

 

Kvartfinaler, lørdag den 20. april, kl. 11.00: (jf. nedennævnte uddrag af reglementet)

Esbjerg – Virum
Holme-Olstrup – Ribe

 

Semifinaler, lørdag den 20. april, kl. 16.00:
(jf. nedennævnte uddrag af reglementet)

BBB – Holme-Olstrup el. Ribe
Roskilde – Esbjerg el. Virum

 

Bronzekamp: Søndag kl. 10.00

Finale: Søndag kl. 13.00

 

Drenge afvikles som en dobbeltturnering. Mellem de tre bedst placerede hold i vest- og østkredsen afvikles et slutspil i en weekend. Lørdag spiller vestkredsens nr. 2 og 3 kvartfinaler mod henholdsvis østkredsens nr. 3 og 2. De to kredsvindere placeres i hver sin semifinale og møder fortrinsvis et hold fra den anden kreds. Er to kvartfinalevindere fra samme kreds, spiller toeren mod kredsvinderen fra den anden kreds. Derefter spilles der finale- og bronzekamp. Kampene i drengeslutspillet stoppes ved afgørelse. I tilfælde af uafgjort tælles først sæt, derefter bolde. Giver dette ikke nogen afgørelse, trækkes der lod (undtagen i finalekampen, der i givet fald spilles om på en ny dato).

 

Slutspil Junior:

 

Semifinaler, søndag den 21. april, kl. 10.00
(jf. nedennævnte uddrag af reglementet)

Sisu/MBK – Greve
Roskilde – B75 2

 

Finale- og bronzekamp: søndag den 21. april, kl. 15.00

 

Herre Junior afvikles som en dobbeltturnering. De to bedst placerede hold i vest- og østkredsen kvalificerer sig til et slutspil, som afvikles på en dag. Der spilles semifinale mellem nr. 1 i den ene kreds mod nr. 2 i den anden kreds og omvendt. Vinderne af de to semifinaler mødes i finalen om guld og sølvmedaljer, mens taberne i de to semifinaler mødes i kampen om bronzemedaljerne. Kampene i juniorslutspillet stoppes ved afgørelse. I tilfælde af uafgjort tælles først sæt, derefter bolde. Giver dette ikke nogen afgørelse, trækkes der lod (undtagen i finalekampen, der i givet fald spilles om på en ny dato).

 

Lukas Munk Komp

Forfatter: Sarah Thomsen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk