Sommerlejre

International træningslejr.
Bordtennisklubben B75 arrangerer igen i år 1-3 ugers træningslejr, 19.-23. juli, 25.-29. juli, 31. juli – 4. august. Du kan læse mere om lejren her.
Ellers kan du kontakte Lars Rokkjær på tlf. 40277087 eller mail lars@equilibrio.dk

 

Rød linje

BBB-Bordtennis inviterer:

Bordtennisskole og træningsstævne i uge 32. Se invitation her.

Desuden arrangerer BBB for 4. år i træk Bordtennisskole i uge 27.  Se invitation her.

 

Rød linje 

Vedbæk Bordtennisklub arrangerer igen i år sommerlejr. Se indbydelse her

 Rød linje

Hvis du gerne vil på andro bordtennis sommerlejr i uge 27 på Tjele Efterskole, skal du hurtigt tilmelde dig. Der er allerede 67 spillere på lejren og yderligere 15 er på vej. Så få dig tilmeldt inden der bliver lavet venteliste. Til gengæld er der stadig god plads på lejren i uge 31. Læs mere og tilmeld dig på www.teamnorrea.dk.

Rød linje 

Roskilde afholder igen i år sommerlejr, hvor de nykårede Danske Mestre, Finn Tugwell, Casper Gammelmark og Allan Bentsen er blandt trænerne.
Lejren holdes fra den 7. – 11. Juli i Roskilde. Det er med overnatning og fuld forplejning. Der er 12 pladser tilbage som vil bliver besat efter “først til mølle”.

Se invitationen til lejren her.

Rød linje 

Københavns BTK inviterer for tredje år i træk til sommertræningslejr i Remisen. Lejren afvikles i uge 27 fra mandag d. 1. juli til fredag d. 5. juli. Den første uge i skolernes sommerferie. Lejren henvender sig først og fremmest til ungdomsspillere, men voksne kan også være med.

Lejren afvikles uden overnatning fra mandag til fredag med to daglige træningspas fra morgen til sen eftermiddag. Der vil både være hold- og individuel træning i form af kinatræning. Desuden vil der være fodbold og andet boldspil i Fælledparken, der ligger lige ved siden af Remisen.

Lejren vil igen i år blive afviklet under ledelse af Christoffer Petersen. Som øvrige trænere deltager bl.a. Casper Tingleff (Hillerød) og Peter Klint (København). Du kan derfor forvente en træning med høj kvalitet og masser af oplevelser. 

Læs hele invitationen her

(Foto: KBTK Facebook)

Forfatter: Sarah Thomsen
Kontaktperson tlf.: 22 64 00 78