Sommernyheder

Bordtennis Danmark ønsker alle medlemsklubber og medlemmer en dejlig sommer og vi glæder os til mange nye minder omkring Bordtennis efter en velfortjent ferie!

 

Bordtennis Danmark holder sommerferie:

Kontoret er lukket for ekspedition fra uge 28-30. I tilfældet af akut opståede hændelser, kan Direktør Puk Hvistendal kontaktes på 29124203 eller formand Henrik Vendelbo på 24412842.

 

Bordtennis Festivallen 11. – 12. november i Fredericia

Vi varmer op til den svedigste Bordtennis fest, når vi i Fredericia samme dag og under samme tag inviterer til både DM Rating, Bordtennis Festival for ungdommen og en række tillægs-talks og seminarer.

Sæt et stort kryds i kalenderen – nærmere information kommer i august.

 

OL forberedelserne mod Paris 2024 går igang:

Landstræner Linus Mernsten er i fuld gang med OL forberedelserne sammen med Landsholdet. Det bliver en hård omgang, da det endnu ikke er sikkert, at eksempelvis Anders Linds flotte spil i Durban tidligere på sommeren er adgangsbilletten. Det internationale forbund varsler at ratingpoint nulstilles og alle såleds står lige fra d. 23. juli i opløbet.

OL kvalifikation til Paris er hovedopgaven i næste sæson. I single prøver Jonathan og Anders at kvalificere sig. Vi prøver også for første gang at få et hold med. Næste store opgave for herrerne er EM for hold i Malmø 10-17 september. Spillerne og landstræneren håber på mange danske tilskuere! Billetter købes her.

 

Trænerkurser i 2023-24:

D. 23.-24. september – Basistrænerkursus i øst

D. 11. november (lørdag) – Juniortrænerkursus Fredericia

D. 9.-10. april – Basistrænerkursus i øst

Se i øvrigt BTDKs aktivitetskalender, hvor DIFs kurser også fremgår.

 

Fremtidens træner:

D. 2.-3. september afholdes en trænercamp i Viborg for unge trænerspirer – læs mere om den her.

I kommende sæson vil de sædvanlige trænerkurser bliver suppleret af trænercamps – læs mere om dette her.

 

BTDK søger samarbejdsklubber til afholdelse af Kids masters og Youth masters

Som et led i at udvikle dansk bordtennis, har klubber nu mulighed for at byde ind på at være arrangør af følgende stævner. Læs om de enkelte stævner og hvad samarbejdet indebærer via links. Deadline for klubber der kan søge er 25. august 2023.

Youth Master og Kids Masters – Arrangørrammer 

 

DMU 2024 og 2025 samarbejdspartner er fundet:

På baggrund af en ansøgningsrunde besluttede bestyrelsen at tildele DMU til OB Bordtennis i årene 2024 og 2025. Årsagen til valget er i følge bestyrelsen, at konceptet er nyt og stadig skal tilpasses, derfor giver det mening med den samme arrangør to år i træk, der kan være med til at udvikle og tilpasse eventen. Odense er midt i landet, så det er et godt samlingspunkt for alle til UDM. Bestyrelsen glæder sig til samarbejdet.

 

Danmarks Motionsuge 41 og åbent hus arrangementer

I samarbejde med DGI opfordrer BTDK alle bordtennisklubber til at byde ind i følgende aktiviteter:

Danmarks Motionsuge uge 41: du kan oprette dit arrangement gratis her: https://danmarksmotionsuge.dk/

Åbent hus for 60+ klubber i uge 37: du læse mere og tilmelde  din klub her: https://www.dgi.dk/bordtennis/bordtennis/for-bordtennisklubber/bat-60plus/bat60plus-holder-aabent-hus-i-uge-37

Åbent hus for ungdomsspillere i uge 35: du kan læse mere og tilmelde din klub her: https://www.dgi.dk/bordtennis/bordtennis/for-bordtennisklubber/faa-flere-ungdomsspillere-i-klubben