Spændende lodtrækning

Tirsdagens lodtrækning til den kommende sæsons Champions League åbenbarede at Roskilde kan se frem til mødet med henholdsvis Ochsenhausen fra Tyskland, Niederösterreich, fra Østrig, Cergy fra Frankrig i det indledende gruppespil.

-Det er en spændende lodtrækning. Den er ikke nem, men vi skal møde hold vi aldrig har mødt før siger sportschefen i Roskilde Bordtennis efter lodtrækningen i Luxembourg. –Vi glæder os til at præsentere nogle af de største bordtennisprofiler i Roskilde i den kommende sæson

Kampene spilles i følgende rækkefølge:
3.-6. september: Roskilde-Niederösterreich
24.-27. september: Cergy-Roskilde
1.-4. oktober: Roskilde-Ochsenhausen
8.-11. oktober: Niederösterreich-Roskilde
26.-30. november: Roskilde-Cergy
10. december: Ochsenhausen-Roskilde

Ochsenhausen:
Seiva Kishikawa, Japan nr 28 i verden, Tiago Apolonia, nr 32 og Marcos Freitas, nr 70 I verden og begge de to sidstnævne portugisiske landsholdspillere. De danske spillere har ofte trænet i Ochsenhausen, hvor træneren hedder Anders Johansson, der ofte er hjælpetræner ved store mesterskaber for det danske landshold.

Niederösterreich:
Den tidligere verdensmester Werner Schlager er den største profil på det østrigske hold, som også tæller den fantastiske defensive spiller Chen Weixing, De er henholdsvis nr 22 og 19 på verdensrenglisten. Sidste spiller er Daniel Habesohn nr 169 i verden.

Cergy:
Det franske hold består af Chiang Peng Lung, fra Taiwan , Zoltan Fejer Konnerth, Tyskland og Peter Franz, Tyskland eller Adrian Mattenet fra Frankrig.

De to bedste hold fra den indledende pulje går til kvartfinalen og nummer tre går til kvartfinalerne i ETTU cup.

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 40 90 24 45
Kontaktperson e-mail: allan.bentsen@btk61.dk