Spørgeskemaundersøgelse

I dag modtager alle klubformænd (jf. bordtennisportalens formandsregister) en mail med et link, der fører til et spørgeskema. Hver klub skal kun udfylde spørgeskemaet EN GANG.

Baggrunden for undersøgelsen er, at DBTU har indgået en aftalte i efteråret 2017, med Danmarks Idrætsforbund, DIF vedrørende 2 strategiske spor. Et af dem handler om, at DBTU skal højne kvaliteten i trænerstanden i hele landet, samt uddanne flere trænere for klubberne. Formålet med dette er at øge træningskvaliteten og derved fastholdelsen og motivationen af især unge. Trænerudvikling er således et afgørende strategisk indsatsområde, som DBTU har forpligtet sig til at levere på i perioden 2018 – 2021 som en forudsætning for tildeling af tilskud fra DIF.

Nu skal aftalerne eksekveres og et samlet dansk bordtennis skal levere varen, og det er derfor vigtigt, at vi hjælper hinanden til at handle på baggrund af klubbernes feedback.

Hvis du er formand og læser denne nyhed, men ikke har modtaget nogen mail med et link, så kan det skyldes, at din klub ikke har opdateret sine kontaktinformationer på bordtennisportalen og at mailen derfor er sendt til en tidligere formand eller en anden kontaktperson, der fremgår af bordtennisportalen. Er dette tilfældet – og er du ikke blevet kontaktet af en klubkammerat eller en tidligere formand omkring mailen – så skriv til jeppe.damsgaard@dbtu.dk.

Undersøgelsens resultater vil blive offentliggjort i forbindelse med ledermødet lørdag d. 20. januar, samt lagt ud efterfølgende på DBTU’s hjemmeside.

Ønsker man at læse spørgsmålene i spørgeskemaet findes de i pdf-format nederst i denne nyhed. Bemærk, at PDF’en ikke kan bruges til besvarelse. Kun besvarelser via linket i mailen registreres.

Forfatter: Anders Mølgaard
Kontaktperson tlf.: 43262117
Kontaktperson e-mail: jeppe.damsgaard@dbtu.dk