Spring med på bølgen

DIF gav i 2014 DBTU, og dermed jer ude i klubberne, mulighed for at vende den negative udvikling på ungdomsmedlemssiden. Det betyder at I GRATIS kan få fat i træneruddannelse, nyudviklet klubtrænermateriale, samt foreningsudvikling med en udviklingskonsulent, så I bliver i stand til at håndtere alle de nye unge medlemmer, der kommer i fremtiden!

Uanset om din klub er blandt de største med 100 ungdomsmedlemmer eller blandt de hyggeligste med 10 ungdomsmedlemmer, så har I nu muligheden for at gøre det gode arbejde I allerede har gang i, endnu bedre.

Seneste medlemstal fra 2015 viser, at I ude i klubberne, allerede er godt i gang med at vende den negative medlemsudvikling der har hersket siden 00’erne. Medlemskurven er tæt på at blive vendt til opadgående og I kan være med til at give det sidste nyk der er brug for, så 2016 bliver året, hvor dansk bordtennis’ fremgang begyndte, både på bredde- og eliteområdet.

Enhver klubs fundament starter med evnen til at fastholde medlemmer. Fremtidens klubtrænere, bestyrelsesmedlemmer, talenter og elitespillere springer ikke bare ud af sten. De er startet i en bordtennisklub med et godt klubliv og nogle ihærdige og kompetente ledere og trænere.

Skal din klub være med til at skabe fundamentet og kulturen for fremtidens (forhåbentlige) medlemsrige bordtennisdanmark, så meld jer til Det’Batter-projektet, ved at kontakte din Lokalunion eller DBTUs udviklingskonsulent på mail eller tlf. 23 46 21 17.

Læs mere om Det’Batter her eller kontakt udviklingskonsulenterne for at høre mere.

Forfatter: Jeppe Lindhardt Damsgaard
Kontaktperson tlf.: 23 46 21 17
Kontaktperson e-mail: jeppe.damsgaard@dbtu.dk