Stærkt besat i Roskilde

ROSKILDE BORDTENNISROSKILDE BORDTENNISROSKILDE BORDTENNIS

I den kommende weekend afholdes Roskildes årlige Grand Prix stævne, Arbejdernes Landsbank Cup, og det er i år med et super stærkt felt, særligt i Herre Elite rækken.

I Herre Elite rækken er stort set alle danske topspillere klar til start, og det betyder, at topfavoritterne er Allan Bentsen, Finn Tugwell og Christian Kongsgaard – ved OB’s Grand Prix i december måned var det netop Allan Bentsen og Finn Tugwell, der mødtes i finalen.

Men også Fan Gao, Li Moding, Morten Hyrup, og Kasper Sternberg kan være mulige kandidater til den endelige sejr.

I Dame Elite er feltet præget af, at flere af de bedste damespillere spiller kampe for deres udenlandske klubber i denne weekend. Mie Skov er kæmpe storfavorit til sejren, og meget skal gå galt, hvis ikke Mie løber med den endelige sejr.

Roskilde Bordtennis, BTK 61 ser frem til det kommende stævne, hvor vi byder velkommen til næsten 400 bordtennisspillere. Vi håber på gode kampe, godt spil og vil selv gøre alt for at stævnet kan blive afviklet på bedste vis.

Vel mødt i Roskilde!

Se deltagerlisten og lodtrækningen til samtlige 10 GP-rækker ved Arbejdernes Landsbank Cup, og læs mere om DBTU’s Grand Prix, via Grand Prix & Top 12 og hos BTK 61

ROSKILDE BORDTENNISROSKILDE BORDTENNISROSKILDE BORDTENNIS

Forfatter: Johanne Tschernia
Kontaktperson tlf.: 22 15 19 39
Kontaktperson e-mail: johanne@btk61.dk