Stefano Bosi

Stefano Bosi, præsidenten for den europæiske union, har for nyligt meddelt at han trækker sig fra posten.

 

DBTU’s bestyrelsesformand Aksel Beckmann: Præsidenten for den europæiske bordtennis union, Stefano Bosi har meddelt, at han trækker sig fra præsidentposten med øjeblikkelig virkning.

Bosi var kandidat til posten som ITTF præsident ved generalforsamlingen i Paris, hvor han primært forsøgte at støtte sit kandidatur via udokumenterede beskyldninger om bl.a. økonomisk kriminalitet mod ITTF og den siddende præsident Adham Sharara.

Danmark var et af de lande bl.a. sammen med Sverige, Tyskland og Holland der var imod den måde Bosi kørte sin kampagne på, dette havde vi gjort Bosi opmærksom på både ved direkte møder og efterfølgende via åbent brev til Europas lande.

Bosi tabte som bekendt valget stort, Danmark støttede den siddende præsident.

Ovennævnte lande og andre har efterfølgende arbejdet politisk for at se, hvorledes vi kunne bringe Europa tilbage i en tilstand, hvor samarbejdet med ITTF kan re-etableres og udviklingen af Europæisk bordtennis kan sættes i gang igen. 

Bosi har nu draget den naturlige konsekvens af sin kampagne og det store nederlag og valgt og trække sig. 

Det er den rigtige beslutning, som Danmark respekterer Stefano Bosi for at have truffet. 

Danmark deltager fortsat i det politiske arbejde med at sikre, at der så kan vælges nogle personer til bestyrelsen i ETTU når vi når frem til efterårets kongres i Østrig.

Så sent som i går deltog vi et møde i Frankfurt med bordtennisledere fra Sverige, Tyskland, Holland og Kroatien.

Læs mere på ETTUs hjemmeside.

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 61 79 35 96
Kontaktperson e-mail: akselbeckmann@mac.com