STIGAdivision

Se STIGA Divisionen LIVE hver mandag kl. 19:00

– I en kamp der varede næsten fire timer, kunne OB hive sig sejrrigt ud af topkampen. 5-4 blev cifrene, og det var en holdkamp, hvor stort set ingen af kampene gik den “rigtige” vej…. OB’erne vandt 3-1 i 1.kryds, hvor kun Kosiba formåede at slå Morten Hyrup i tre tætte sæt. Til gengæld vandt københavnerne 3-1 i 2.kryds, hvor Tobias Lau vandt begge sine singler, og hvor Ruben nok skulle have gjort det samme.Ved stillingen 4-3 til KBTK havde Ruben 2-0 i sæt mod Jesper Hedlund, og hele 4 matchbolde… I afgørende double var københavnerne ovenpå helt frem til 2-0 og 8-4. Derfra tog OB-parret 15!! points i træk, og i afgørende sæt virkede det som om KBTK havde brugt den mentale energi. 5-4 til OB i en ikke særligt velspillede kamp, men utrolig lige og jævnbyrdig…..!

Her en artikel om OBs overraskende sejr…

Nr. 2 mod nr. 3 i Live kampen på KanalSport kunne pege i retning af et jævnbyrdigt opgør. Det er samtidig en gentagelse af sidste års DM-finale, så det ligner noget der på mange måder kan gå hen og blive rigtig spændende.

Både OB og København er blevet en lille tand svagere end sidste år. Væk er Guo Kai fra KBTK og det samme er Daniel Reed fra OB’erne. OB, og specielt Morten Hyrup og Andy Pereira, har vist rigtig god form i de sidste kampe, og hvis de kan spille op med Omar Assar og Daniel Kosiba i københavnernes 1. kryds, så bliver det rigtig spændende. I 2. kryds ser det meget lige ud, måske med en lille fordel til OB… Måske vi får lov at se en afgørende double for første gang i tv…?

Forventede startopstillinger:

OB: Andy Pereira, Morten Hyrup, Jesper Hedlund og Anders Holm.

KBTK: Daniel Kosiba, Omar Assar, Tobias Lau, Ruben Jensen.

Kampen starter kl. 19.00 med optakt fra kl. 18.30.

Husk at du i løbet af eftermiddagen vil kunne finde odds på aftenens Livekamp. Danske spil ligger odds op inden kampstart, og det vil løbende være muligt at spille LIVE på de forskellige kampe.

I weekenden blev der spillet tre kampe i STIGAdivisionen. Vestegnen slog Søhøjlandet med 5-2, hvor Sebastian Haack slog Li Moding med 3-1…! Virum slog overraskende OB, hvor fynboerne satte en 4-1 styring over styr og endte med at tabe 4-5. Endelig slog Søhøjlandet Virum med 5-4 i årets mest jævnbyrdige kamp. Hele syv ud af de ni kampe gik til afgørende sæt!

Stilling, kampprogram og topliste kan findes på BordtennisPortalen

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk