Stor aktivitet i efterårsferien

I tirsdags var TV MidtVest forbi campen og lavede dette indslag. Klik her

På campen blev der trænet intensivt 2-3 gange hver dag. Selvfølgelig med stort fokus på kvalitet og indlæringen i hallen, men der blev også lavet meget andet sjovt i nogle af pauserne.
Hos dame juniorne havde Thomas Sørensen meget fokus på spillet mod lommen og på hvordan spillerne ligger klar med battet i det åbne spil. Der blev arbejdet med at give hinanden god feed back – både mellem træner og spiller, men også mellem de enkelte spillere.
Hos pigerne blev der arbejdet med fokus på udvikling. Træningskampene bruges til at prøve at turde de lidt svære slag. Hvem der vinder er uden betydning. Mie Jakobsen arbejder også med at få pigerne til at rose både sig selv og hinanden, når boldene lykkes rigtigt godt, lige som der trænes meget med serv og retur.
Hos drengene havde Claus Arnsbæk sammensat en lejr med fokus på aktivt forsvar, intens fokus og vigtigheden af god udstråling i både træning og kampspil.
Sidst men ikke mindst, så havde Magnus Mallander sammen med herre juniorerne fokus på at spille gode kampe, samt at vinde boldene, når øvelserne gik over i frit spil. Generelt var der stort fokus på taktik og kampspil, mens den tekniske træning havde mindre fokus.


Pigegruppen. Foto: Privat.


Drengegruppen. Foto: Privat.

Når der ikke blev trænet, var der hen over lejren planlagt en 5 kamp. Her blev der konkurreret i bl.a. at bygge det højeste tårn ved hjælp af papir og tape. Her ses pigerne i fuld gang. Der skal tænkes kreativt.

Oprindeligt skulle Tjele Efterskole også have dannet rammen for et par åbne camps. Disse måtte dog med kort varsel flyttes til BTK Vibys lokaler i Aarhus. Herunder ses spillerne fra hhv. Camp A og Camp B. Begge Camps havde Simon Nykjær-Fisher som chef. Dog godt assisteret af Rasmus Sandfeld og Mickey Elsborg.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson: Lars-Henrik Sloth
Kontaktperson tlf.: 60 66 77 00
Kontaktperson e-mail: lhsloth@bordtennisdanmark.dk