Stor succes

Lørdag den 16. februar blev der afholdt dommerkursus i DBTU’s lokaler i Brøndby. Den teoretiske del af dommerkurset blev afholdt med otte meget forventningsfulde kursister og med Preben Søndergaard som underviser. Det blev en hyggelig og meget udbytterig dag. Alle kursister bestod den teoretiske prøve med glans og alle de tilstedeværende kursister tilmeldte sig den praktiske dommerprøve, der foregik ved senior DM i Odense.
Den praktiske del af dommerkurset blev som ovenfor skrevet afholdt ved DM, at skulle afprøve de nye færdigheder ved en så stor begivenhed, var for kursisterne en noget grænseoverskridende tanke, men alle gjorde et godt stykke arbejde og kunne efter weekendens begivenhed kalde sig DBTU dommere.
Udviklingskonsulent Annette Westermann, der også deltog i den teoretiske del af dommerkurset var dog vidende om, at de kompetencer som blev erhvervet ved den teoretiske prøve blev afprøvet i den efterfølgende weekend, hvor der blandt tre af deltagerene på kurset flittigt blev sparret på serv mm. under en holdkampen i yngre drenge B i holdturneringen. ”Det var dejligt at se, engagementet hos de nye dommere og den iver, der var for at bruge alle muligheder for at dygtiggøre sig inden for dommergerningen” udtaler hun ”det er nogle fantastiske mennesker, der har til valgt dommergerningen. Dem vil DBTU’s spillere få meget glæde af længe”.

Forfatter: Annette Westermann
Kontaktperson e-mail: ps@theshark.dk