Stor tilslutning i Århus

Sisu/MBK er i weekenden 10.-11. oktober værter for sæsonens anden afdeling af DBTU’s Grand Prix-serie, der afvikles i Brabrandhallerne ved Århus – og der er stor tilslutning til stævnet.

Der deltager spillere fra bl.a. Norge, Sverige, Færøerne, Shetlandsøerne og Kina – sammen med en masse spillere fra Danmark, hvorfra der bl.a. kan nævnes EM 2009-heltene, Kasper Sternberg og Christian Kongsgaard, samt en masse andre senior- og ungdomslandsholdsspillere.

I tre rækker, Herre 1, Herre Junior B og Drenge C, har tilmeldingen været “overvældende”, hvilket har betydet, at vi har måttet ændre disse 3 rækker, så de spilles som 3-mandspuljer.

Alternativet ville være, at rækkerne søndag eftermiddag først ville være færdige langt ud på aftenen. Vi håber, at alle spillere og klubber kan tilslutte jer dette valg mellem to onder.

Der er stadig ledige pladser ved stævnet, som kan besættes via Drive In.

Drive In i de 10 GP-rækker lukker onsdag d. 7. oktober – i samtlige andre rækker, hvor der er ledige pladser, er der mulighed for Drive In indtil lodtrækningen foretages.

Foruden en masse god og sjov bordtennis ved bordene, er der traditionen tro også mulighed for en yderst sjov aften i Sisu/MBK’s hyggelige klublokaler, hvor der lørdag vises den måske altafgørende VM-kvalifikationskamp mellem Danmark og Sverige på storskærm.

Der er naturligvis gratis adgang, og der kan købes mad- og drikkevarer til rimelige priser…

– læs mere om Sisu/MBK Aarhus Open ved at følge linket…

 VEL MØDT I ÅRHUS 10.-11. OKTOBER 🙂

Forfatter: Sisu/MBK
Kontaktperson tlf.: 28 35 45 35
Kontaktperson e-mail: michaelklausen@gmail.com