Super dommerkursus

Super dommerkursus på Tjele Efterskole
Overdommer Preben Søndergaard var onsdag den 21. september på besøg på Tjele Efterskole for at lave dommerkursus. Hele 26 efterskole elever og 2 kursister udefra var med på kurset. Den ene kursist var endda fløjet ind fra en boreplatform for at være med.

Alle 27 deltagere på kurset havde forberedt sig ved at læse DBTU’s disciplinærbestemmelser og ITTF’s love. Preben gennemgik materialet, og hvad der er vigtigt for en bordtennisdommer at kunne gøre. Undervejs havde Preben forberedt forskellige spørgsmål på papir, som kursisterne skulle svare på.

Alle var godt engageret i kurset og stillede mange gode spørgsmål. Flere blev også lidt overrasket over, hvad der er god og dårlig opførelse. Men alle tog super godt imod kurset, og glædede sig til at tage kurset.

Langt de fleste bestod den praktiske prøve og venter nu på at kunne gennemføre den praktiske del af dommerprøven. Består de denne prøve er de uddannede dommere.

Louise Andreassen og Tommy Troelsen tog dette kursus sidste gang det blev afholdt på Tjele Efterskole. De 2 har valgt at forfølge dommerdrømmen og dømmer i år i landets bedste række. Så det bliver spændende at se, om nogle af dette års elever og kursister forfølger den samme drøm.

Hele 66% af efterskolen elever bestod kurset, hvilket er utrolig flot. Der er stor grund til at fremhæve Ole Ørholm, da han havde hele 98% af spørgsmålene rigtig. Det er meget sjældent det sker.

Tjele Efterskole vil gerne takke Preben Søndergaard for hans samarbejde og store arbejde i forbindelse med disse dommerkurser, som blev afholdt for 5 gang. Tak til alle som bidrager til at gennemfører kurset.

Forfatter: Tommy Jørgensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk