Suveræn sejr

”Spillerne fik en masse kampe og erfaring”, lyder det fra Preben Larsen, der var med spillerne Peter Svenningsen, Martin Buch Andersen, Sune Christian Petersen, Rasmus Storkehave, Thomas Hansen, Louise Andersen, Louise Foldoy Steffens, Louise Jakobsen og Anisha Iyer i Estland.

Resultater i overblik:
Drengeholdet med Peter Svenningsen, Sune Christian Petersen og Martin Buch Andersen vandt samtlige kampe 3-0 og blev dermed en suveræn vinder foran Norge.
Pigeholdet med Louise Foldoy Steffens og Louise Andersen nåede til finalen, hvor de måtte se sig slået af Litauen med 3-0 (otte hold deltog).
Herrejuniorholdet med Rasmus Storkehave og Thomas Hansen led også et 3-0 nederlag i finalen mod Estland (otte hold deltog).
Damejuniorholdet bestående af Louise Jakobsen og Anisha Iyer tabte i første kamp med 3-2 til Letland og derefter med 3-1 til Norge i consolation.

Dobbelt op til Svenningsen

I en fri række med mange deltagere blev der spillet om alle placeringer. Ingen danskere markerede sig i rækken. Til gengæld vandt Peter Svenningsen drenge-rækken foran Sune Christian Petersen, der havde vundet over Martin Buch Andersen i semifinalen. Buch sluttede på 4. pladsen.
Louise Foldoy Steffens nåede kvartfinalen i pige-rækken, hvor Louise Andersen spillede consolation.
I herrejunior-rækken sluttede Rasmus Storkehave på 3. pladsen, da han vandt ”bronze-kampen” med 13-11 i 5.- og afgørende sæt. Thomas Hansen nåede 1/8-finalen. I damejunior-rækken vandt Anisha Iyer consolation efter at have elimineret et par danske piger undervejs.