Swedish Open i Göteborg

Torsdag:
Ingen danskere er med når hovedturneringen starter fredag. De danske kvalifikationsspillere kunne ikke finde vej blandt de 64 bedste, og Michael Maze måtte i dag trække sig fra turneringen med en mindre rygskade. Dermed er der et lille lazaret af danske spillere, idet også Mie Skov, Finn Tugwell og Martin Monrad ikke kunne stille til start pga. skader.
 
Se de danske resultater i kvalifikationskampene i de forskellige rækker:
 
Herrerkval
 
Damekval
 
Øvrige rækker
 
 
 
Swedish Open sendes søndag på 4Sport fra kl. 11.30.
 
Onsdag:
Den danske delegation er svækket inden den tager til Sverige i dag for at spille svenske åbne fra i morgen torsdag. Samtidig er der tale om den største trup af danske spillere i flere år.

Såvel Martin Monrad, Finn Tugwell og Mie Skov har meldt afbud til svenske åbne med skader. Martin Monrad døjer fortsat med en lyskenskade, der dog ser ud til at være i bedring. Finn Tugwell har en mindre rygskade og sparrer sig i denne uge, mens Mie Skov igen døjer med en skulderskade.

Dermed bliver det en ung delegation der tager til Sverige med Michael Maze i spidsen og det meste af den danske talentmasse på herresiden.

Heriblandt er der etablerede navne som Mads Sørensen, Christian Larsen og Christoffer Petersen, men også et ungt kuld bestående af Mikkel Hindersson, Silas Friby, Jakob Asmussen, Claus Rasmussen, Kasper Sternberg og Daniel Fynsk. Anne Cathrine Bomann stiller op hos damerne.

”Det er vigtigt for os at skabe en mentalitet blandt de unge, hvor det handler om at kæmpe om landsholdspladserne. For at vi kan have et stærkt hold til OL i Beijing, er det vigtigt at der er flere end Michael Maze, Martin Monrad og Finn Tugwell, der kan stå distancen mod de allerbedste. Vi vil øge konkurrencen blandt de bedste og det ved at se nogle af de helt unge i stærkt besatte internationale turneringer.” Siger Sportschef Peter Sartz inden Swedish Open.

Se alle nyheder på www.ittf.com  

Seedningslisten:

1
BOLL Timo – GER

2
OH Sang Eun – KOR

3
RYU Seung Min – KOR

4
LIU Guozheng – CHN

5
CHEN Weixing – AUT

6
CHUAN Chih-Yuan – TPE

7
SCHLAGER Werner – AUT

8
SAIVE Jean-Michel – BEL

9
MAZE Michael – DEN

10
HAO Shuai – CH

11
KORBEL Petr – CZE

12
KARLSSON Peter – SWE

13
SMIRNOV Alexei – RUS

14
LEE Jung Woo – KOR

15
BLASZCZYK Lucjan – POL

16
JOO Se Hyuk – KOR

17
KEEN Trinko – NED

18
LEUNG Chu Yan – HKG

19
LUNDQVIST Jens – SWE

20
CHILA Patrick – FRA

21
ELOI Damien – FRA

22
CHEUNG Yuk – HKG

23
FEJER-KONNERTH Zoltan – GER

24
LIN Ju – DOM

25
STEGER Bastian – GER

26
WOSIK Torben – GER

27
MA Long – CHN

28
LEGOUT Christophe – FRA

29
YANG Min – ITA

30
HIELSCHER Lars – GER

31
SUSS Christian – GER

32
TAN Ruiwu – HRV

Forfatter: JH
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jaob.harden@dbtu.dk