Team Hørning – TPHU/BIF: 6-4

I Elitedivisionen for Damer vandt rækkens nr. tre; Team Hørning over bundholdet; TPHU/BIF med knebne 6-4 – efter en tidlig føring til københavnerne på 2-1.

Om det var sæsonens første opnåede point i lørdagens første kamp, der inspirerede TPHU/BIF’s imod de jyske favoritter, skal jeg lade være usagt, men kampen blev i hvert fald mere tæt, end de fleste havde forventet.

Nete Knudsen lagde ud med overraskende at slå Kimmie Sørensen med 3-1 – og derefter var Pernille P. Søndergaard presset af Jeannette Jørgensen, som var lidt tæt på en sejr, som havde bragt københavnerne foran med 3-1.

Efter dette chok fandt TH’erne sig selv – og ved 6-3 var kampen afgjort. “Sønder” vandt sine tre singler, Kimmie to – og sammen vandt de doublen. Debutanten; Kathrine G. Lodbjerg spillede en fuldt godkendt kamp med en enkelt sætgevinst mod Henriette Moestrup, men kom alligevel til kort mod de bedre og ikke mindst mere rutinerede spillere fra TPHU/BIF.

Team Hørning skal finde andre takter frem for at være sikre på at bevare slutspilspladsen, mens TPHU/BIF er mine favoritter til at undgå nedrykningspladsen, hvis de kan holde niveauet fra denne kamp…

Forfatter: Henrik Sørensen