Team Hørning v Vedbæk: 4-6

Team Hørnings decimerede bronzevindere fra foråret tabte søndag – som forventet – til Vedbæks halve reservehold, der hentede en fortjent, men dog ikke uheldig sejr på 6-4.

Dana Bentsen vandt – i den grad forventet – sine tre sejre + en double. Pearl Løvgren vandt to – bl.a. over Pernille Søndergaard (herefter altid benævnt “Sønder” i dette forum) med 3-2 efter 0-2, og dermed havde Vedbæk de nødvendige seks sejre.

16-årige Therese Andersen var bedst for Hørning, da hun vandt to singler – bl.a. sikkert over Pearl, og dermed sikrede en perfekt afslutning på debutweekenden i elitedivisionen, der bød på seks singlesejre + en enkelt sætgevinst mod Fru Bentsen!

Sønder og Maria Røjkjær havde ikke nogen stor kamp (eller weekend), men det blev dog til en pind til hver – begge mod Katrine Ildal (Maria efter 0-2)…

Weekenden blev lidt træls for Hørning, der indledte sæsonen med to points – det kunne havde blevet til både tre og endnu mere, men nedrykningskampen er allerede i gang for vores vedkommende, og det bliver formentlig ligeså svært som frygtet – mindst…

Forfatter: Team Hørning