Til middag hos

I denne uge deltager Michael Maze i underholdningsprogrammet ”Til middag hos” på TV3, hvor han sammen med sangerinden Kirsten Siggaard, standup-komiker Anders Stjernholm og tv-vært Annette Heick gæster hos hinanden for at spise og tale sammen. I aften kan du fra kl. 18.00-19.00 se programmet, hvor Anders Stjernholm er vært og fra kl. 19.00-20.00 med Annette Heick som vært. Tidligere på ugen har Michael Maze budt sine gæster indenfor i lejligheden i Ørestad, København. Se programmet her

Michael Maze fortæller bl.a. om, hvordan det var som 19-årig, at miste sin far, der i 2001 faldt om i omklædningsrummet efter en fodboldkamp på Valby Stadion med en blodprop i hjertet. John Maze blev blot 49 år.
Maze får naturligvis hjælp fra sin restaurant ”JOHN&WOO”, da han skal lave mad til de tre andre og under middagen kommer han ind på, at det ikke er været aktivt valg, at han er single og bor alene. ”Altså, jeg ville da rigtig gerne møde en sød pige, og på et tidspunkt vil jeg da også gerne have nogle børn”, siger han til sine middagsgæster i programmet.

I morgen fredag den 18. september er det så Stefanie H. Christensens tur til at føre sig frem på tv. Hun deltager i familie-underholdningsprogrammet ”Alle mod 1”, der sendes på DR1 kl. 20.00. Programmets hovedperson dyster mod seerne og skal gætte udfaldet af forskellige konkurrencer. I en af disse skal Stefanie slukke stearinlys med bordtennisbolde. Download ’Alle mod 1-appen’ og gæt med hjemmefra. Der er i alt 100.000,- kr. på højkant.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@bordtennisdanmark.dk