Tilbagemeldinger fra klubberne ønskes

“Vi mangler tilbagemeldinger fra klubberne – også for aktiviteter som veteran-DT, uddannelse, international deltagelse og regionsmesterskaber”, siger Kim Holm Pedersen fra Kalendergruppen. Han kan berette om, at Kalendergruppen i skrivende stund kun har modtaget tilbagemeldinger fra fire arrangører vedrørende afholdelse af stævner.

Den 10. december 2020 kunne du her på hjemmesiden læse:

Tiden nærmer sig igen hvor Kalendergruppen skal planlægge og koordinere aktiviteter i sæsonen 2021-2022.
At tænke på stævner i 2021-2022 kan syntes som en umulig opgave på dette tidspunkt, hvor stort set alle stævner i denne sæson har været eller bliver aflyst.
Ikke desto mindre har vi nu brug for ønsker for afholdelse af både nationale og internationale stævner, uddannelse, træningslejre i forbundsregi samt terminer for diverse mesterskaber (ungdom, senior og veteran) og andre aktiviteter.
Antallet af weekender er begrænset og ønskerne er sædvanligvis mange – alle kan ikke forventes indfriet.

Hvis man har ønsker til en aktivitet i sæsonen 2021-2022, og denne, på bedste vis, skal koordineres med alle de øvrige ønsker, bedes oplysninger fremsendes til Kalendergruppen senest d. 31. december 2020.
I lighed med de øvrige sæsoner, må det forventes at der sker en prioritering, hvis mange aktiviteter ønskes på de samme terminer.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson: Kim Holm Pedersen, Kalendergruppen
Kontaktperson e-mail: KimHolm.Pedersen@sweco.dk