Tilmelding til Pigeligaen (Åben)

Kære klubber,

Til onlinemødet omkring Pigeligaen d. 6/12-2023 blev det aftalt, at planen for Pigeligaen skal se således ud:

 

Pigerne inddeles i 2 rækker (en A-række og en B-række), da der har været stor stemning for, at Pigeligaen bliver niveauinddelt.

B-rækken er for alle piger i Danmark på begynderniveau. Hvorimod er A-rækken tiltænkt alle piger i Danmark med et højere niveau.

Fælles for begge rækker er, at pigerne spiller på 2-mands hold.

 

B-rækken har opstart med en spillerunde lørdag d. 27. januar 2024 i øst og vest.

Derudover har vi fået så mange tilmeldte, at B-rækken får endnu en spillerunde. Denne spillerunde vil være d. 9. marts 2024 i øst og vest. 

Slutspillet spilles lørdag d. 25. maj i Odense. Her mødes de to bedste hold fra vest og spiller mod de to bedste hold fra øst.

Hvis I har nogle piger i jeres klub, som kunne være interesseret i at være med i Pigeligaen, vil vi meget gerne høre fra jer! Kontakt Emma på: em@bordtennisdanmark.dk.

TILMELDINGSFRISTEN ER D. 22/12-2023!

Tilmelding sker via Bordtennisportalen. 

 

Ud over B-rækken vil der komme en A-række. Det er blevet bestemt på onlinemødet, at A-rækken kun spiller én intensiv dag.

Der laves to puljer i A-rækken. Pigerne spiller en double + single hver. Der vil være semifinale og finale.

Den endelige dato for A-rækken er ikke bestemt, men det bliver enten lørdag d. 9. marts 2024 eller lørdag d. 6. april 2024. Den endelige dato vil blive meddelt hurtigst muligt.

 

Tilmeldingen til A-rækken er åben i længere tid, afhængigt af den valgte dato. Kontakt gerne Emma på: em@bordtennisdanmark.dk hvis I har piger til A-rækken.

 

Ved spørgsmål eller tvivl om tilmelding er I altid velkommen til at kontakte Pigekoordinator Emma Madsen:

Kontaktperson: Emma Madsen
Kontaktperson e-mail: em@bordtennisdanmark.dk